tugbacelebii 3 paket aldım 0-3 aydan açınca gözüme küçük geldi hepsi de kolsuz ipli falan iade mi etsem sıcak yerde oturuyoruz temmuzda doğumum

94Busra94 Çok kalabalıktı ama istediğim her şeyi aldık.
    •Yastık
    •yorgan
    reflu yatağı
    •2 Li zıbın atletlerden
    agız mendilleri (pişman oldum pahalı)
    ikili alt pijama
    battaniye
    araya alt üst pijama da karışmış iadeye gidecek
    Bu arada çok güzel oyuncaklar vardı almamak için kendimi zor tuttum

Kızlar bu atletlerden baya aldım da zıbın yani meğer e bebekte de o fiyatmış. Siz kaç tane aldınız yarın iade edicem birazını. Bide 0-3 ay çok mu küçük? Öyle geldi gözüme

ozg01 kaçar tane aldınızki? Ebebektw aynı fiyat olduğunu biliyordum ben ama yine de aldım kumaşı gerçekten güzeldi

A_s_23 ben gidemedim ama bu gün bir sürü hediye geldi 😊 ben bebek bakım çantasını trendyoldan almıstım baya büyük ve kullanışlı 🥰güle güle kullan canım 💞 alt açma nasıl kalite olarak birde müslin örtüler nasıldı 🙈

ozg01 bence iade et çünkü çok küçük 3 6 ay alırsan en azından biraz daha uzun kullanırısn ve daha rahat giydirirsin bilmiyorum benim gözüme çok küçük geldi ve ipli olması hoşuma gitmedi

ozg01 evet bende 0-3 ay aldım bir paket acip baktım çok aşiri küçükler sonra 3-6 ay aldım ve yarım kol,geniş askılı aldım ben

Havvaylmz bir sürü iade edeceğim sey oldu bim çalışanları baya söylenecek arkamdan😂

Havvaylmz

Havvaylmz Aslında ben alırken bütün kutuda zıbınlar duruyordu ama tecrübesizlikten o yarım kollu gibi olanı almak aklıma gelmedi bide Mersin’de sıcak olur dedim

ozg01 bence değiştirmeyin Temmuz en sıcak aylardan biri sonuçta üzerine başka zıbın giydirirsiniz

Havvaylmz kol çok önemli değil de küçük olmasından korkuyorum 0-3 ay 3 paket aldım 6 tane yani
                iki paket de büyük almıştım

Havvaylmz evet 😂 araya karışan kalitesini beğenmediğim birkaç sey var

ozg01 o zman değiştirin harbi çok küçükler 30 gün bile zor giyerler yıkanınca çekilme flan olur zaten başka hastane çıkış içine de olucak zıbın