senakhrmn Geçen geldiğinde ben de almıştım ama yıkamadığım için emin olamadım bugün pas geçtim o yüzden. Pişmanım 🙈

Havvaylmz bim deki çalışan diyoki kavga etiler onun için ayyy inanmıyorum ya asla tenezzül etmem böyle şeylere 200 tl verip en güzelini alırım rezil olmaktansaa

SB_ kesinlikle bende baktım inceledim kalitesiz valla 30 TL daha fazlaa ver termoslusunu alırım

Rabis01 ayyy sizin orada da mı aynı erkek senesi olduğunu ordan da anlaşmış olduk benimde oğlum olcak dedim mavi bişeyler alırım ama çorap bile pembe kalmiş 😂

22Ege00

22Ege00 bana da öyle dedi çok aşiri bir yoğunluk varmış ve hep erkek ürünleri bitmiş hep pembeler kalmiş bende hastane cikişi ve nevresim istiyordum eve geldim eşime diyorum hiç birşey kalmamiş hepsi pembe kalmiş aman dişardan daha kaliteli şeyler bakarız dedi 😂

teachervera ben de daha önce disney lisanslı hastane çıkışı almıştım hamileliğimin ilk haftalarında, sonradan kollarının çok dar olduğunu ve bebeğin girmeyeceğini farkettim🤦🏻‍♀️ Öylece elimde kaldı

iiremgrzbyr saat 11 gibi gitsen hiç bişey kalmıyor 😂😂 Allah’tan ilaç yazdırmaya gidiyordum yolumun üstüydü yoksa nerde üşenirim öyle sabah orda beklemeye

SB_ ben aldım 35 TL’lik olandan ne biliyim çok kaliteli duruyo sanki ya

Bime gelen iş Bankası yayınlarının kitapları çok güzeldi anne karnında bile okumak gerekiyor ilk kitaplarım serisini beğenmedim çok küçüktü organik çorap,pijama takımı, biberon kurutmalık, bul tak ,emzik,dış kaşıyıcı,top çıngırak, halkalı oyuncak, kızıma toka aldım bir de çok güzel şeylerdi pijama takımlarına bayılıyorum BİM’in babynest konusunda kararsızım arkadaşlar gerekliyse alicam reflü yastığı almıştım

Biz eşimle birlikte bugün saat 5 den sonra bime gittik güya sadece bakacaktım birşey almak için değil.Oturduğumuz semt değil başka biryere .Eşime hiçbir şey kalmamıştır dedim eşimde burda kimse almaz (sosyete bir yer ) iddalaştık içeri bi girdik herşey olduğu gibi duruyor herşeyden bir dünya vardı. Müslin bezi,nohutlu battaniye,askılı tulum ,biberon kurutacagi aldım .

Minarecifamily aaa gerçekten mi🥰 ya nebilim kafam karıştı almadm😂 güle güle kullanın canım, bizim burdaki bim.de reflü, babynest, oyun matı falan duruyor hep alırım belkiii😂😂😂

Oyku-kdgn evet bende gördüm çok küçüktü içi anne bebek için küçüktü sadece bebeğe bile yetmez bnce maması termosu falan zor girer

Nagihan5734 ! Ben resim eklemeyi bilmiyorum ama böyle biberon yıkandıktan sonra takmak için çubukları olan bi tezgah üstü kurutmalık. Tabak da takabiliyorsunuz.

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

SERNUR hastane çıkışı aldım alt açma seti aldım yastık aldım anne Bebek bakım çantası aldım hepsi güzel bana göre ama anne Bebek bakım çantası aşırı kullanışlı değil ama çokta kötü değil yani