senakhrmn Geçen geldiğinde ben de almıştım ama yıkamadığım için emin olamadım bugün pas geçtim o yüzden. Pişmanım 🙈
Bimciler
SB_ kesinlikle bende baktım inceledim kalitesiz valla 30 TL daha fazlaa ver termoslusunu alırım
Rabis01 ayyy sizin orada da mı aynı erkek senesi olduğunu ordan da anlaşmış olduk benimde oğlum olcak dedim mavi bişeyler alırım ama çorap bile pembe kalmiş 😂
teachervera ben de daha önce disney lisanslı hastane çıkışı almıştım hamileliğimin ilk haftalarında, sonradan kollarının çok dar olduğunu ve bebeğin girmeyeceğini farkettim🤦🏻♀️ Öylece elimde kaldı
teachervera gerçekten mi iyi degilmiydi yani iyi almamışım iyiki Trendyol veya e bebek ten alırım ya
iiremgrzbyr saat 11 gibi gitsen hiç bişey kalmıyor 😂😂 Allah’tan ilaç yazdırmaya gidiyordum yolumun üstüydü yoksa nerde üşenirim öyle sabah orda beklemeye
Bime gelen iş Bankası yayınlarının kitapları çok güzeldi anne karnında bile okumak gerekiyor ilk kitaplarım serisini beğenmedim çok küçüktü organik çorap,pijama takımı, biberon kurutmalık, bul tak ,emzik,dış kaşıyıcı,top çıngırak, halkalı oyuncak, kızıma toka aldım bir de çok güzel şeylerdi pijama takımlarına bayılıyorum BİM’in babynest konusunda kararsızım arkadaşlar gerekliyse alicam reflü yastığı almıştım
Biz eşimle birlikte bugün saat 5 den sonra bime gittik güya sadece bakacaktım birşey almak için değil.Oturduğumuz semt değil başka biryere .Eşime hiçbir şey kalmamıştır dedim eşimde burda kimse almaz (sosyete bir yer ) iddalaştık içeri bi girdik herşey olduğu gibi duruyor herşeyden bir dünya vardı. Müslin bezi,nohutlu battaniye,askılı tulum ,biberon kurutacagi aldım .
Minarecifamily aaa gerçekten mi🥰 ya nebilim kafam karıştı almadm😂 güle güle kullanın canım, bizim burdaki bim.de reflü, babynest, oyun matı falan duruyor hep alırım belkiii😂😂😂
N_A_Z_L_I_M canım o nasibin senin 🌸👀🙏🏻
Gmommysboy bizim BİM’e de battaniye ve kanz marka çanta hiç gelmemişti
N_A_Z_L_I_M guya bizimde sosyete semti ama sıkış sıkıştı
Nagihan5734 ! Ben resim eklemeyi bilmiyorum ama böyle biberon yıkandıktan sonra takmak için çubukları olan bi tezgah üstü kurutmalık. Tabak da takabiliyorsunuz.
midekoruyucu amin inşallah bende çok üzğlmüştüm 😔