Pnkanne Pregnantttt ilk kızımda prima Premium kullanmıştım şimdi de onu düşünüyorum ama fiyatlar çok uçuk molfix mi alsam diyorum bilemedim
Pregnantttt Pnkanne e ebebekte çoklu koliler uygun canım Bi bak istersen ben çok memnunum premiumdanda pure dende
Mondlicht Pnkanne kızımda prima kullandım ilk başta şimdi de primayı gece bezi kullanıyorum gündüzde önlem kullanıyorum çok memnunum
Pregnantttt Mondlicht ilk numarlarda kampanyalı olunca fiyatlar iyi oluyo canım bi araştır birde e bebekte çok uygun oluyo ben ordan alıyorum 🤗
Merve_kucuk minisinannesiiii Bez değişikliği olduğu için bizde az bişey kızarıklık olmuştu ama hemen pişik önleyici krem sürmüştüm. Kızım 9 ay 19 günlük bi sorun yaşamadım 🤗 Evyap shop'dan alıyoruz. Kendi sitesinden
Mervee26 Pnkanne en allerji yapmayanı sleepy natural diye duymuştum onu aldım ama kullanmadım henüz bakalım deneyip göreceğiz.
Minikasya Mervee26 Yok canım. Trendyol mesela olumsuz yorumları kabul etmiyor yayınlamıyorya. Başka yerlerden okudum ben. Burdada çok kişi aynı şeyi söyledi
Sibelezgi Ben ilk etapta prima premium care sonrasinda sleppy bio deneyecegim stoklamicam yazada geliyor pisik olma ihtimaline karsi
Mondlicht Pregnantttt internetten alıyordum ama hiç e bebek aklıma gelmedi bakayım mutlaka teşekkür ederim 🤗