Ozgemelek biz yasemin hanıma gitmeye başladık ama 3 muayene sonucunda kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
nedenlerine gelecek olur isek;
1) Hep randevulu gitmemize rağmen zamanında girdiğimiz olmadı, hatta en son randevumuzda bizim saatimizde bizden 2 önceki randevuyu daha almamıştı ve bu sabah saatlerinde.
2) Biz girdiğimizde ultrasonda baktıktan sonra hemen göndermeye çalışıyor maksimum 10 dakika sürüyordu muayene. (Bizimde saatlerce kalmak gibi bir düşüncemiz yok ama o aylara özgü başımıza gelebilecekler ya da yeme içme ile ilgili o hiç tavsiye vermiyordu)
3) Kendisi 1 muayene önce yazdığı multivitaminin ismini hatırlamayıp bize başka bir multivitamin yazdı. Onun ismini de söyleyince hepsini kullanın diyor, çok olmasın diyoruz o zaman kullanmayın diyor.
4) Balık yağı kullanalım mı dedik kullanın dedi balık yağı yazdı, yazdığı balık yağı aynı zamanda multivitamin içeriyor. Yani hem multivitamin hem balık yağı içeren ayrı bir multivitamin yazdı.
Bende kendisine karşı güvensizlik ve ilgisizlik sezdim. Hele benim gibi ilk hamileliğini yaşayan ve herkesin farklı tavsiyeler verdiği yerde doktorun söyledikleri ile hareket edecek bir kişi için asla tavsiye etmiyorum.
Forumu biraz dolaşırsanız benzer şikayetlerin olduğunu görürsünüz.