NaimeYilmaz Uykucu boyun beslenmeyle alakası yok bosuna yıyıp kılo aldırmayn kendınıze geneık tamamen anasının kızı olcak demekkı daha iyi mınyon olması kız olunca 😊
Uykucu NaimeYilmaz anasının kızı ☺️☺️🙏 Rabbim hepimizi bir avazda sağlıkla kurtulmayı nasip etsin çok teşekkür ederim ☺️
Minaa NaimeYilmaz Aynen cok haklisin doktor normal diyorsa normaldir, benm bebegime 34 de 2 kiloyd kontrol edecekler buyumeye devam ediyormu diye ama tamamen yediklerimle ilgili degil doktorum guzelce acikcladi biraz stresli ve az dinlenmeli de olunca hamilelik kilo almasi hizli olamiyor olabilir anne karninda, aman saglikli ya sukrediyorum
OktayEsenglBa 33haftalik olduk bugün kontrolden geldim 2.135 dedi bana cok az geldi kız bebekler zayıf oluyor galiba
Merve1996 OktayEsenglBa bende 33 haftanın ilk günü gittim.2300 kilo 44 cm dedi.Seninkide sana az gelmis ya az degil ya canim daha dusukleri var 😊
Pinarsalih OktayEsenglBa canım benimkine de hep iri dediler bu zamana kadar 3gün önce kontrole gittim 2950dedi kilosuna şok oldum ondan 10gün önce de 3400demişti ha şimdi de kilosu normal ama ultrason çok yanıltıyor 500gr eksik yada fazla ölçebilirmiş
Mlkx21 Uykucu minyon olucak demekki😍 canim sagligi yerindeyse kilosunu boyuna okdr takip strese girme bnce cnku zayif bebekler cok daha cabuk toparlaniyor :) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin🙏 benim bebegim bana cekerse cok ufak olucak bnde cok minyon dogmusum 3kilo bile degilmisim ama saglikli dogmusum:) bu arada yemekle alakasi yok genetik oluo boy ve kilolar bu yuzden kndini strese koyup yemege cok verme sonra o kilolar sna dert olur ama tabi bebisine faydali seyleride ihmal etme
Uykucu Mlkx21 teşekkür ederim 🙏 35 haftada 4 kilo almışım Kısaym ve şişmanım dikkat etmem gerekiyor birde kızımın kilosunun düşük olması üzdü beni ama çok güzel yazmışsın sağolasın
Mlkx21 Uykucu bnce üzülme cnm cok skür saglikli bi bebegin olucak önemli olanda bu zaten dogdugunda anne sütüyle kilo alir zaten hamileliginin keyfini cikar;)
Cansum1 Uykucu üzülme cnm benimkinindeeee bacak boyu uzun dedii doktor uzun boylu fakat kilosu normal bir minikoıo olcak öyle tombik beklemeyin dedi😄
deletedmom28 Kızlar kaynanam da bana zayıf çocugun doğumu zor olur diye bişiler söylüyo ben önemsemem gerçi sağlıklı olsun yeter kiloyu elbet sonra da alır .Siz duydunuz mu böyle bişey ?
mrvdrmz deletedmom28 ne alaka hiç alakası yok o kilolu çocuğun olsun diye demiştir yaşlılarda öyle bi takıntı var
dnzzfr cok saglkli seyler yemeyip icmedigim halde 30+2 de 2 kilo 300 grm kilosu 42 cm boyumuz vardi (sali gunu)pzrtsi twkrar gidicem
Pinarsalih Uykucu ultrason genelde yanlış ölçebiliyo benim bebeğime de bu zamana kadar iri bebek dediler 36da gittim 3400gr demişti dr 37+2de 2950dedi şok oldum😁500gr eksik yada fazla tartabiliyomuş ultrason o yüzden canınızı sıkmayın saglıklıysa bebeğiniz önemli olan o 🙏🏻
OktayEsenglBa Pinarsalih birde 500 az olmasında devlet hastanesine gidiyorum güvenmiyorum zaten pek bakmıyorlar
Mucizemibekliyorumm Uykucu doktorda hata yapmis olabilir olcerken.elle yapiliyo sonucta.hemen moral bozmayin.ayrica daha dogmasina var.muz,yumurta, sut,yogurt,ceviz tuketin bol bol
OktayEsenglBa Pinarsalih insallah doktora diyorum bebek bir yerime toplanıyor diye yüzümw bakıyor sadece komikler bisey demiyor
Zeytininpeyniri Uykucu kilosu biraz az sanki cnm benim 36 da 2600 du ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirdiler kilosu az diye yemedigim icmedigim kalmadı ama yok nafile .... Saglikliysa sıkıntı yoksa takma boşver