tgb006 Eylul2107 öyle düşünmeyin her şeyde bi hayır vardır bi de sezaryen benim için riskli omuriliğimde açıklık var 🥺
Eylul2107 tgb006 yaa allah yardimcnz olsun benim 1 cm aciklik vardi suni sanciyla acilma oldu dogum gerçekleşti, hurma iyi geliyo elle yerleri silin diyolar acilma icin
Momsibella tgb006 bekliyor benim doktor da pilates topunda zıpla 8 çiz tempolu yürüyüş yap dedi. Bende kilosu artıyor doğurmak zor olacak diye stres yapıyorum 🙄
Svcnbydmr tgb006 sakin kabul etme böyle biseyi bendim bebeğim 39+5 e kadar kanala girmedi 0 açılma 0 sancı 39+6da sabah nişanım geldi 40. Haftada Dr muayenesinde 2 cm açıklık ile suni sancı aldım 5 saatte doğurdum
birinciozden Svcnbydmr maşallah ya .Ben de bugün 38+4 te kontrole gittim .Sancı yok.Bebek 3750gr. Doktor 10 gün daha bekleyelim dedi ama bebeğin kilosu beni korkuttu bu sefer.Çatı kontrolünü pazartesi günü yapacak .İnşallah açıklığım olur hiç değilse suni sancı ile doğumum olur diye düşünüyorum🙄
Ates2020 tgb006 suyun sınırdaysa sakın riske atma burda biri yazmıştı doktor sezeryan olmalısın demiş inat etmiş normal doğumu beklemiş bebeği kakasını yutmuş. Korkutmak istemem seni yanlış anlama lütfen ama neyse en mantıklısı onu yap derim canım riske atma kendini ve bebeğini 💐💐
Svcnbydmr birinciozden son ana kadar herşey çok farklı oluyor zaten içini ferah tut onlar bir yolunu bulup gelir ☺️
Zynpk Mimartezeanne yapabileceklerinizi yapmissiniz zaten.Ama.o belli olmaz.belki sonradn acilma olabilir..bende 38+2dryim bugun bakti dr hic acilmam yok
Mimartezeanne Zynpk haftaya da kontrolüm var 39 da bakalım.degisiklik var mı yine daha netleşir sanirim
Esin25 Meryem ana otu al canm suya koy suya koydugunda onun duası var onu yap suyundan bi yudum iç açılman olur inşallah kullanıp faydasını gören çok var benm de bebeğim ters yan duruyor umarım döner başı aşağıya hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun