Nurunannesiii12 Pamugunannesi1 sezonda tek kisiye 100 tl aliyorlar tekne turunda ekim ayında hala sıcak buralar 4 kişi den 100 istediler 80 e bagladik bi güzel.tekne turu etmiştik 😅😅😅😅
Ays0 Bu sene Adana’ya taşındım ve ben daha yazı bilmezken çocuğumu ağustosta dogurucam şimdiden herkes bu kıyafetleri giyemez burada bez yeter diyor 😂
Emineee1 Ays0 valla ben Batman’a gitmiştim kızımla kaynımlar orda görev yapıyorlar. Kızım bezle dolasıyordu bide sıcaktan ishal olup kusuyordu yavrum .s
PurpleTail Pamugunannesi1 Evet hiç doğru düzgün kış yaşanmıyor burda ne yazıkki , o örülen kıyafetler nolcak hiç bilmiyorum ☺️
iremsenasayar co2041 ben izmit’te yaşamıyorum evlenince taşındım ama ilk üç ay körfez marmara leyla eren’e gittim çok memnun kaldım, doğumu da orda yapmayı düşünüyorum nasipse🌸
co2041 iremsenasayar @Pamugunannesi1 benim de eşim derince’li yazın 2 ay kontrole orada gidicem muhtemelen o yüzden doktor arayışındayım😄
iremsenasayar co2041 bende doğma büyüme izmitliyim körfezde oturuyor ailem, dediğim gibi bende baya araştırdım memnun kaldım aklınızda bulunsun🌸