Pamugunannesi1 evet ayri oda bizim ve bebeğimiz in uykusunun bölünmemesi ici guzelmolucak .korona var benim bazı saglik durumum var o yuz den bulaşmasını istemem.bebehim büyüyene kadar baba ayrı odada yatsa güzel olucak.hemde küçük likten itibaren ayrı odaya alıştırma taraftariyim. Yanında yatıran kuzenlerim çok güçlük cekiyorlarer 2 yaş sendromu da giriyor araya ve asla kendi odasında yatmıyorlar.hayirlisi irl tasinsak ve güzel bi oda ve kendime yatak alıp ne baba si rahatsız olsun ne biz.horladi mi asla duymaz sabaha kadar horlar uykusuz geçer orda yatarsam perişan ediyor beni. Uyabdirmiyorum çünkü denedim asla duymuyor.yorulan beden kalp i de rahatsa edermiş horlarken uyandırmamak gerektiğini biliyorum .yapicaz inşallah. Allah büyük krediler den kurtulamasak da bulur buluştururuz allahin izniyle.
Ayrı ayrı alıp oda yapabilirim sırf bir oda takımına 5 6 bin vermekten se güzel geniş lise bitirip üni ye gidecek hale gelene kadar kullanışlı bir büyük dolap düşünüyorum.yanina bana baza ileride bebeğim olur birde anne yani beşiği. Ahşap beşikler le anne yani beşiği nerdeyse aynı fiyatta en azından katlanılır olsun ileride de kullanılabilir saklanması kolay olur oul4 düşünüyorum zamanla fikir oturacak . Dogalgaz li geniş bir ev olmasi sart burada yok kiramız 1500 tek oda klimali burda yatiuoruz. O yuzde tayin i dort gozle beklitorum. şehir merkesi yada farklı şehir yine merkezi olacak deniliyor hayırlısı ile taşınsak da bende rahat etsem taşınana kadar alsam.alsam bebek kiyafet küçük şeyleri alabilirim. Yerlescegim eve bağlı buraya 1500 vermekten se merkezdede 150p lik geniş 2 1 ev ler var en azından her odada doğalgazı var bebeğim düşünüyorum şimdiden.simdilerde.bebegi 4 5 aylık olan arkadaşlarım bebeklerin sık sık kabiz olduğunu hastalandigini söylüyorlar klima ce elektrikli soba yeterli gelmiyorr diyorlar .insallah gonlumuze gore gelisir butun gelismeler gonul rahatligi ile olur . Her adim da evladimi dusunmeden yapamiyorum inan.