2pasam03 Zehraaa98 he yok suyun falan normal dedi bna sen seker testini yaptinmi canim. Ondan da su fazlaligi oluyo galiba
Zehraaa98 2pasam03 bugün yaptımm sonucunu beklıyorum bende suyumda sınırı 200müş benım sımdı 180 cıkıyor
littlebee 26+5′im özellikle bu hafta kasık ve bel ağrılarım oluyor. Tolere edilebilir ağrılar. Bakalım ağrı sıklığı artar ve süresi uzarsa doktoruma gitmeyi düşünüyorum.
Minnakhamis littlebee evet böyle dayanılamayacak bir ağrı değil ama ikiz gebe olduğum için korkuyorum erken doğum olur diye 😰
Minnakhamis 2pasam03 doktorun yaptır diyorsa ihmal etme canım 🌸 maşallah çok iyi ben 13 kilo aldım şimdiden 😂 + ödemde var ayaklarımda 😀
2pasam03 Minnakhamis ben 67 iken 62 ye dustum baslarda simdi almaya basladim iste daha. Aynen cogu odem oluyo ama senin erken baslamis odem canm tursu falan yeme oda sisirir
littlebee Minnakhamis Allah korusun Minnakhamis Allah korusun 🙏 ikiz olunca kasık ağrıları çok daha normal bence. Tabi ki doktorunuzun yorumu önemli olan. Umarım bir şeyiniz yoktur.
Minnakhamis 2pasam03 bende 52 ile başladım şimdi 65 kiloyum 🙈😂 doktora sordum ikiz olduğu için ödemin fazla olması normal dedi🤷🏻♀️ yok turşu vs yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum özellikle yinede oluyor 🤷🏻♀️
2pasam03 Minnakhamis he tamm cabim orayi kacirmisim demek ikiz masallahh cinsiyetleri nedir saglicakla kucaklarimiza alalim miniklerimizi
Zehraaa98 2pasam03 evet seker testı sonucunu canım ama genel olarak 1 hafta onden gıdıyor dedı suyun fazla dedı bı sıkıtnı olacagını sanmıyorum dedı ama şüphe geldı
Hanife_ikranuR Minnakhamis bende 26 haftaligiz agirlasmalar başladı baya atak oldu bianda büyüdü karnım bacak aramda ve belimde ağrılar oluyo kasik agrisida aniden kalkarsam o zaman oluyor 2 martta kontrol var bakalım bizim kız ne kadar büyümüş detaylida 25 cm ve 500 gr di
Minnakhamis Hanife_ikranuR bende 15. hafta çıktı karnım o çıkış ondan sonra durduramıyorum göbeğimi 😂 hemen hemen bir çoğumuzda oluyor demek ki bu ağrılar 🤔
2pasam03 Zehraaa98 yaa benim ilk oglumda sınırda cikmisti. Diyet ggibi vermisti ama kilosu normal gidiyodu. Buda oyle olunca bende korktum korkmadim degil
Minnakhamis littlebee geçen hafta kontrolümde söylediğimde kalsiyum takviyesi başlattı inşallah iyi gelir ☺️ evet daha hızlı büyüyorlar 😀
[silindi] Ben 27+3 teyim. 26+6 da 900 gramdi. Uzun kemikli ama cok iri bir bebek olmayacak dedi. Esimde bende ince uzunuz genetik olabilir ama sanki bu aylarda baska bebekler daha kilolu. Bende 6 kg aldim bu arada.