Bizde 37 haftalığız el ayak şişmesi gece uyuyamama var bende de 1 cm açıklık var nst de düzenli sancıda çıktı salı günü bakalım ne zaman gelecek kızım sabırsızlıkla bekliyoruz 😊
Poyrazveannesi 38+0 olduk kızımı bekliyorum ama yok gelmeyecek gibi duruyor.nefes darlığı, ayak şişliği şaha kalktı hiç açılma Yok nst de sancı Yok ☺️
betul90 benim de senn haftan da 2bucuk dedi sancm da çıkmıştı bu hafta bisi yok 3 santm var regl ağrısı da yürüdükçe oturup kalknca ağrıyor yatısını yapıp doğum u başlasn dedi izin vermedim ama suyum da azms
    Ahugozlu merhaba canım bişey sorcam, şu tüp bebek olup da sezeryan önermelerinin mantığı ne acaba bi bilgi verdiler mi hiç? Çünkü benim de tüp bebek ama şükür herşey şimdilik yolunda 36+1 iz bugün. Ama doktorum hiç öyle bişey demedi çatı muayenem oldu gayet normal dedi. Yurtdışındayım ben de zagen burda öyle sezeryanı mecbur kalmadan yapmıolar
      TugceMertAvci aranan bebekler oldugu icin normal Dogumda herhangi Bir komplikasyon olusursa diye korktuklari icin canim. Kendi doktorumla da konustuk. Sezeryan in da elbette riskleri var Sonucta Ameliyat dedi. Ama Tup bebek olunca aileler Sezeryan istiyor dedi. Uzun uzun tedavi gordugum merkezle de gorustuk. Onlar da deyince... Sezeryana karar verdik. Korktum is ter istemez o kadar brkleyisten sonra. Carsamba ya kadar esimde bende normal diyorduk hep. Tabi icimde ukde olarak kalicak... Ama Bebegimi de Saglikli sihhatli kucagima almak istiyorum
        Ahugozlu anladım canım ama zaten normal doğum olarak başlatılan doğumda bi aksilik yaşanırsa srzeryana alınıyor. Aslında bizim hamileliğimizn de nırmalden hiçbir farkı yok. Bence içini ferah tutmalı insan, rabbim bize nasip ettiyse sonunda elbet hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip eder