Babybaby12 B-syhn çok teşekkür ler sizede hayırlı gebelikler bebeğinizi sağlıklı sıhatli kucağınızı alın 😇
Basak26 Rat galiba anlaşılıyormuş benimde canım bu aralar çok tatlı istiyor pek sevmem normalde benim daha erken 22 hafta martta 24 haftada gel bakalım demişti umarım çıkmaz ya sizede Bend3 de kimsede ama canınızı sıkmayın çıksa da diyet veriyorlar galiba hallederiz Allah büyük umarım kolay Bi hamilelik olur güzel doğum olur hayırlısı hakkımızda 🐣
Mymom_61 Balezgi o kadar mesaj okudum tek mantıklı olanı bu helal olsun arkadaşım . Çok kilo almim aman plates aman spor aman diyet o diyet zaten zulüm gibi bir şey şekerin veya herhangi dikkat etmen gereken bir şey yoksa ye ya hu. Herkesin bünyesi farklı kimi almaz hiç kilo alır kimi verir kiminin midesi bulanır kiminin bulanmaz. 30 kilo alip bir kaç ayda veren var az alıp veremeyen de yani herkeste bir fit görünme çabası anlam veremiyorum çoğu da normal doğum için onu da anlarım ama siyrilalim artık şu kalıplardan. Bende hep zayıf bir insan oldum 29 . Haftam 11 kilo aldım napim yani fit değilim diye kendime zehir mi edeyim hamileligimi dünyanın en özel şeyi ya keyfini çıkartın 🤗
Basak26 Mymom_61 herkesin fikri kendine bende 30 kilo alıp 25 yaşımda 100 kilo olmak istemiyorum o mesaj bana yazıldı ondan yazıyorum size nasıl çok alanları çok almak istemeyenler yargılamıyorsa 12 kilo alıp bitirmek isteyenleri de kimse yargılayamaz isteyen alır isteyen almaz zaten sağlıklı sı 10 12 diyor doktorum
Mymom_61 Basak26 Bünye meselesi bazen ne yaparsan yap alır bazen de almaz. Aynı şeyi söylüyorum ben de kimseyi yadirgamiyorum bazen almazsın doğumdan sonra alırsın bunun garantisi yok. Çevremde çok örneği var. Kimse 30 almak istemez tabi ki abartmadan ama belli kalıplara da kendimizi sokmadan güzel bir hamilelik geçirmek daha mantıklı ha 12 ha 15 farki yok bence.
Mymom_61 Basak26 bu arada 30 kilo alıp 100 kilo olacaksan zaten öncesinde sıkıntı vardır ben normal kiloda olanların fazla alacağım korkusunu anlamıyorum ondan aksi halde zaten kilolu olan bir insan dikkat etmeli ki sonrasında sıkıntı yasamasin. Bu da benim fikrim eleştiri değil yanlış anlaşılmasin
Mymom_61 Basak26 banada dedi zayıf başlamışsın önden gidiyorsun bir iki kilo fazla napim oturup aglim mi canım ya şeker yüklemesi bile yaptırmadım abartmadan da tatlı yemiyorum çokta yemiyorum ama almışım bir iki rakam fazla eksik fark etmez sağlıklı olsun bebisler yeter ya hu. Bir de beden eğitimi öğretmeniyim düşün 🙈 Belki ona güveniyorum okulda çalışırken sürekli hareketliydim veririm diye düşünüyorum ondan rahatım bilmiyorum
Basak26 Mymom_61 bende 64 kiloyum o yüzden almak istemiyorum 12 civarı kalmak istiyorum dedim buda benim fikrim sizinki nasıl dopalsa benimki de bana göre öyle. Ben kimsenin fikrini yargılayamam ama benimki çok dikkat çekti
Mymom_61 Basak26 ben58 ile başladim boyum 1.70 11 kilo aldim şu an 69 kiloyum tam bir iki kilo fazla gidiyorum napim ama normalde iştahsızim şimdi yediklerimden tad alıyorum hoşuma gidiyor belki bu fırsat bir daha gelmez diye yiyorum çok çok abartmadan. Herkes farklı iste
Basak26 Mymom_61 işte ben zaten çok meyilliyim almaya annem kardeşim kilolu yoruluyotlar görüyorum almak istemiyorum keşke zayıf olsam gene de kilolu olup alanlara da bir şey diyemem ama nedense benim almak istememem dikkat çekti belki herkes kendine göre düşündü ondan 😅
Basak26 Mymom_61 benim boyum kısa belki ondan çok alma dedi bilmiyırum ama zorlanırsın dedi. Bende bebek olacak doğumda ve sonrasında zorlamak istemiyorum
Mymom_61 Mymom_61 18 gün sonra bildiriyorum 69.4 olmuşum 🤦 sabitledim iki haftadır kiloyu yiyip içiyorum da ama anlamadım
B-syhn Aysenturnaaa porsiyon olarak misal az yağlı yada izgara köfte 4 adet, 8 yemek kaşığı sotelenmil et,tavuk. 14 adet hamsi 2 büyük balık, 9 yemek kaşığı etli sebze, 9 yemek kaşığı kurubaklagil. Gibi gibi
Oyacool Egeligif yanlış biliyorsunuz. Benim 9 ay boyunca halter kaldıran tanıdığımda var maraton gibi koşuya çıkanda hatta 7. Ayında amuda kalkan yogacı hamile arkadaşımda. Hamilelikte hiçbir hareket sorun teşkil etmez yeterki bilinçli yapılsın. Spor önermeyen doktorda ne bileyim neye göre doktor.hamileliğinizde sorun varsa her hareket sorundur zaten kimse evde kendi başına spor yapmasın bilen eğitimli insanlarla yapsın ben 16. Haftamdan beri yapıyorum ve 28. Haftamdan itibaren bebeğim başaşağı pozisyonda doktorum sağlığından çok memnun hiçbir problem yaşamadık . Sizede iyi doğumlar dilerim 🙏🙏
Egeligif Oyacool canım sürekli spor yapan tabiyki yapsın . Ben benim gibi oturup oturup hadi hamileliğimde başlığın diyenlere sözüm 🤭 çünkü zaten spor yaptigin için o kasların tanıyor o hareketi. Misal ben hamileliğimin başından beri hiç yapmadım kalkipta 20 li haftalarında başlamak belki erken doğumu tetikler misal doktorum bana 32. Haftadan sonra önerdi. ☺️
rabiakeles Sisi hoca eşliğinde stüdyoda yapıyorum titizliğine güvendiğim hamilelikten önce de gittiğim bir yer. birebir oluyor derslerimiz benden başka kimse olmuyor o saatlerde