Anne36 Ben hiç spor yapmıyorum ve şuan 25+2 haftadayım son iki haftadır da yatamıyorum bacaklarımın ağrısından sebebi sizce spor yapmamamdan dolayı mı ?
Gokceeeee-_ Symtzdn Ben 48 le hamile kaldım şuan 56.30 kiloyum 29.haftaya girdim yürüyüş yapıyorum ara ara herşeyden yiyip içiyorum şükür bebeğim de bende sağlıklıyız bazen yoga yapma isteği geliyor bakalım deniyicem
senell Sosyolog07 Benim de kilo alımım sizinkine yakın ve forumu okuyunca çok kilo almışım galiba diyip birazcık stres yapıyorum. Oysa ki şöyle siteler var(en alta link bırakıyorum). Sizin vücut kitle indeksinize bakıp aldığınız kilonun normal olup olmadığını hesaplıyor. Oraya göre gayet normal kilo almışım. Siz de bakıp rahatlatın kendinizi 😊 https://tr.calcuworld.com/gebelik-hesaplama/hamilelikte-kilo-alimi-hesaplama
tandirella001 Senayyalcin ya acaba ilk 3 ay yürümek zararlı mıdır ki siz ilk 3 ay da yürüdünüz mü? Ben korkuyorum gerçi 3 ay dolmasına 10 gün var ama…
sevdegnky tandirella001 hamile olduğunu öğrendiğim günden beri yürüyorum. Normalde fe zaten cok severim yürümeyi. Zaten yaz aylarıydı denize de giriyordum yüzüyordum. Doktorum gittiğim süreçlerde riskimin olmadığını söyledikçe günlük yürümeye devam ettim. Yürüyüşü aksatmayın. (Eğer sizin ve bebeğin bir riski yoksa) Yürüyüş en temel ama en etkili egzersiz şekli. Son aylarda yürüyüşümüz çok ağırlaşıyor çünkü hem ağırlık merkezi değişiyor vücutta hem de ağrılar oluyor kasık aralarında. Ben cok cok hızlı yürüyen biriydim şuan kaplumbağa gibiyim😂 Ama imkan oldukça her gün yürüyorum. Zaten son dönemlere doğru yoruldukça 3-5 dk dinlenerek yürümek daha doğru
Figen0303 Symtzdn bende rutin bi saat yürüyüş yapıyorum onun dışında spor yada diyet yok inşallah cok almam
nrg4958 Lulus- 21. haftadayım 14.haftadan beri hamile pilatesine gidiyorum her seansta squat kesin yaptırıyorlar, yaptıran kişiler fizyoterapist. pelvik tabanı güçlendirmek ve ağırlaştığınızda bebeği sağlam taşıyabilmek için olduğunu söylüyorlar.
AybukeA Arvnmmm hafta ici 4 5 gün yapiyorum yuruyus ben, 7 bin 8 bin adım atıyorum ortalama, hava kötüyse aksıyor tabi
Ebruaymina Symtzdn sadece yürüyüs yapiyorum.birde sabh egzersizleri,herseyden yiyorum(saglikli besinler)dogumdan sonra emzirmeyle beraber kilomda gidiyor zaten.2cocugumdada eski formuma geri döndum,oyuzden pek takmiyorum.
Balezgi Basak26 işte başlangıç kilosu önemli siz en fazla 9-10 kiloda kapatsanız daha rahat doğurursunuz sanırım. Sağlıkla olsun🙏
Melekyilldiz B-syhn canım benim liste çok ama çok rahat sanırım börek içli köfte hamburger falan var. Sanırım ondan dolayı böyle. Senin liste gayet temiz içerik olarak
Jelibon54 Symtzdn voleybol bile oynuyorum valla yürüyüş yapıyorum evde her gün temizlik yemek sabahtan akşama kadar koşturmaca halindeyim artı olarak sürücü kursuna da gidiyorum inşallah normal doğuma faydası olur 😂
Zyneepemree Symtzdn 9 haftalık hamileyim 46 kiloyum o yüzden pek spor yapmayı düşünmüyorum hayatımda ilk defa zayıf olmak işime yarayacak gibi😂
Balezgi Zyneepemree spor sadece zayıflamak için yapılmaz. Diyet, zayıflamak için yapılır. Egzersizi dolaşım ve bebeğinize gidecek oksijen miktarını iyileştirmek için yapmalısınız☺️
dileksak Eylul2797_ maalesef tel uygulamalari hakkinda bir bilgim yok. Ama yapmadan once doktor onayi alin lutfen