Buse-93 Artık kafayı yemek üzereyim 38+1 iz. 39+0 a gün aldık. Son zamanlarda domates peynir de yesem 150 ye çıkıyor şekerm 1.saat. Deliricem artık, küveze girer diye korkuyorum çok. Böyle yüksek şekilde doğum yapan varmı. ?
Deletedmom737382 Buse-93 Canim sadece diyet mi yapiyorsun? Hafta ilerledikce cikiyormus seker. Allah yardimcimiz olsun cok dengesiz bu seker isi bi cikiyor bi iniyor 🤦🏻♀️
Buse-93 Deletedmom737382 ya dikkat ediyorum ama yıldım artık, çıkartmaz dediğim şeyler bile çıkartıyor çok üzülüyorum. Bebek enerjisiz kalıyor artık açlıktan hiç meyve bile yemiyorum😞
Deletedmom737382 Buse-93 canim o aliyordur engerjisini merak etme sen. Napcaz mecbur dayancaz benimde canim cekiyor bide herkez herseyi yanimda yiyor ama napayim bebek icin mecburuz. Eger dikkat edersen küveze felan girmez hicbirsey olmaz Allahin izniyle bunlar bizim elimizde cok dikkatli olmamiz lazim
Buse-93 Arass__ malesef yüksek şeker bebekte ani şeker düşüşüne neden olduğu için küveze alırım dedi doktor😔
Arass__ Buse-93 korkma canim Allahin izniyle bisey olmaz. Benimde sekerim ilk bebgimde de yuksekti kuveze falan gimredi erken dogmasina ragmen
yararkardelen detaylı ultrasonda amniyon sıvısında artış görüldü bebek biraz iri dedi perinatolog. şekerle ilişkili olabileceğini düşündü doktorlar 24. haftada gtt yapılacak sizde de sıvı yükselmesi var mıydı?
Ekinci-ada12 yararkardelen aynı ben sıvı fazlaydı şeker yüklemesi yaptırdım şeker cıktı insülin iğnesi verdiler günde iki defa kendim vuruyorum günde 4 defa da şeker ölçüm cihaziyla şekerimi ölçüyorum
yararkardelen Ekinci-ada12 çok geçmiş olsun canım benim. peki sıvı normale dönüyor mu ve nasıl besleniyorsun
Tugcee17 Buse-93 domates şeker çıkartıyor çok 🤦♀️ Bende gebelik şekeri için diyet yapıyorum domates yasak ☺️
bebegamin1 Tugcee17 domates ve limon un şeker yükselttiğini sizden duydum o kadar da diyetisyene para veriyoruz adam akıllı herseyi söylemiyorlar 😤