Ayskem BurcuGE anladım canım görüntü bulanık gibi oluyor felan diyorlar da bende o yüzden merak ettim
Duygus97 Seydabadecakil ay bu yoruma çok mutlu oldum haftaya cuma benim de aynı doktora randevum var ne kadar sürüyor memnun kalır mıyım diye düşünüp duruyordum 🤗 kaç tane fotoğrafını veerdi bebeğinizin 😍
Tugba__- arzuublm merhaba detaylı ultrason icim reyapimi tercih ettim canım bende arayışa girdim medilife neden tercih etmedim araştırmaya başladım ama daha karar veremedim 😊
Brcburcu Tugba__- detayliya kadar esencana devam ettim sonra medilife Selda hanıma başladım çok memnunum
arzuublm Tugba__- ben valla reyap tan aldım randevu sanırım burcu hanımı da bırakıcam çok agresif ve ters sürekli bagırıyor
Brcburcu Seydabadecakil bende orada yaptırdım esencanda salim bey çok ilgili. Ama ben detaylıda sıkıntı çıktığı için amniyosentez yada Fetal DNA önerdi. Şüphe ile zaman geçmez diye yaptırdık . Allah’a şükür temiz geldi. Ama salim bey iyidir ilgili bir doktor
Brcburcu BurcuGE benim kızımda detaylidan beri yüzünü göstermiyor yarım yamalak ucundan gördük hep😂 pek nazlı 39+1 haftalık ama doğumda haftaya göreceğiz artik
Tugba__- Brcburcu bende medilife burcu betül hanıma gidiyorum memnunum kendisinden detaylı için araştırmaya başladım bugün iyi bi doktor olsun istiyorum samimi sıcak 😊
umutunannesii Seydabadecakil canım nasıl bakiliyo kaç daka suruyo bnde ayin15 gircem sadece tok gel dediler merak ediyorum açıkçası
paradiseeeeee 2368 tl o normal doktor Ali ekiz var Ataköy tower da Yenibosna metrobüs duragı karşısı 600.650 tl civari gidek herkes memnun 45 dakka falan bakııp herşeyi tek tek anlatıyormuş bak yorumlara süper doktor