Tugba__- arzuublm merhaba detaylı ultrason icim reyapimi tercih ettim canım bende arayışa girdim medilife neden tercih etmedim araştırmaya başladım ama daha karar veremedim 😊
Seydabadecakil Esencanda yaptırdım 45 dk sürdü çok memnun kaldım Salim sezerdi doktorum tavsiye ederim :)
arzuublm Seydabadecakil ikili tarmayı ona yaptırmıştım evet baya ilgilendi ama konuşmuyor öyle çok bide bana ilk cinsiyeti o söyledi 12.haftada
Duygus97 Seydabadecakil ay bu yoruma çok mutlu oldum haftaya cuma benim de aynı doktora randevum var ne kadar sürüyor memnun kalır mıyım diye düşünüp duruyordum 🤗 kaç tane fotoğrafını veerdi bebeğinizin 😍
Brcburcu Seydabadecakil bende orada yaptırdım esencanda salim bey çok ilgili. Ama ben detaylıda sıkıntı çıktığı için amniyosentez yada Fetal DNA önerdi. Şüphe ile zaman geçmez diye yaptırdık . Allah’a şükür temiz geldi. Ama salim bey iyidir ilgili bir doktor
umutunannesii Seydabadecakil canım nasıl bakiliyo kaç daka suruyo bnde ayin15 gircem sadece tok gel dediler merak ediyorum açıkçası
arzuublm tazeanneew tm canım medilife burcu hanım’a gidiyorum iligili bilgili bir doktor ama biraz kaprisli reyapta neida hanım varmış onu çok övüyorlar detaylı için reyap’a gidicem sana söylerim hem o doktor için fiyat vs alcam
tazeanneew arzuublm bende reyapta mesut beye gittim medilifeada selda hanıöa gidicem daha doktorada karar veremedim 😂
arzuublm tazeanneew bence selda hanm gitme derim kuzenim hiç memnun kalmadı ve sezeryan meraklısı ve randevu bulamıyorsun çok dolu çok beklersin ayrıca dogumun o yokken hastanede gerçekleşirse + para istiyormuş
tazeanneew arzuublm gerçekten çok dolu şubatta aldım randevuyu mart sonuna nil hanıma gitmek istiyorum bizim maaile onda doğurdu hepside normal ama o da çok dolu sevmiyorum dolu doktor ama git bi görüş dediler çok övenide var
arzuublm tazeanneew nil’den tiksindim resmen ilk doktorum oydu çok sıkıntılı oda tavırlı kaprisli annemin doktoruydu onun baskısı sayesinde gitmiştim hiç memnun kalmadım bıraktım onu valla reyapta neida hanımı bi dene istersen
Tugba__- BurcuGE merhaba ayşe hanımda detaylı ultrasona girmişsiniz sanarim kaç dakika sürdü ilgilimiydi bende gitmeyi düşünüyorumda o doktora 😊
tazeanneew arzuublm bi deniyim valla teşekkür ederim. Nil hanım çok konuşmuyor net yani bide son dakikalarda gelir doğuma 😂
BurcuGE Ayskem ben sadece 2 fotoğraf alabildim bebeğim ne yaparsak yapalım elini yuzunden çekmedi, cinsiyetinide soyledi zaten kendi doktorumda söylemişti yetiş etmiş olduk:)
Ayskem BurcuGE anladım canım görüntü bulanık gibi oluyor felan diyorlar da bende o yüzden merak ettim
Brcburcu BurcuGE benim kızımda detaylidan beri yüzünü göstermiyor yarım yamalak ucundan gördük hep😂 pek nazlı 39+1 haftalık ama doğumda haftaya göreceğiz artik