Melike0642 Selinaymurat Bende 33+4 doğum 12 nisan gözüküyor bakalım yavaş yavaş artık ağırlaştığımı hissediyorum kasıklarım ağrıyor bazen yatmakta zorlanıyorum az kaldı inşallah 😌rabbim bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 🤲🥰
Selinaymurat Melike0642 Amin inşallah sağolun aynı günmüşüz aaa ne güzel bende hazırlıklara bu hafta başlıycam inşallah bakalım
Sheems Selinaymurat Amin Allah sizinle bahem sagsalim kavuşalim inşeallah tum hamileler, Rabbim isteyen herkese nasib etsin hayirlisiyla, aileler sevinsin🤗
Melike0642 Selinaymurat Aa öyle mi ne güzel 🥰 benimde elbiseleri yıkanıp ütülenecek çantamı hazirlayacam başka bişey kalmadı 😊
Selinaymurat Melike0642 evet öyle benim de bir onlar kaldı onları da bu hafta ve haftaya hallederim inşallah
Selinaymurat Melike0642 Amin inşallah sağolun sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza almayı nasip etsin
NilGrl Selinaymurat mide yanmalı 😂 31+ 5 oldum. Bebek 2 kilo olmuş. Kafası biraz büyük dedi. Genetik de olabilir şekerden de olabilir şekeri takip edelim dedi bakalım. Hayırlısı
Selinaymurat NilGrl Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi şeker felan da çıkmaz inşallah
Simge16 Bizde bugün 33. Haftamıza girdik. Doktor randevum en son 30+6 daydı bir dahaki randevum 2 hafta sonra bakalım şimdiye kadar hiç doğumla alakalı bir şey demedi doktorum bebek sadece dönmüş bunu biliyorum bir sonraki gittiğimde nstlere başlıcaz
Selinaymurat Simge16 anladım ayda bir kontrole gidiyorsunuz galiba inşallah tez zaman çabuk geçer de diğer kontrol de de gönlünüze göre şeyler söyler
Userkbr Selinaymurat bende 34 haftadayım ve korkuyorum aşırı Bi korku var üstümde.. Yanı sıra ağrılarım çok oluyor artık 🤦🏼♀️ Sezeryan olursa 25 mart normal olursa 14 nisana kadar yolu var dedi 🤷
Selinaymurat Userkbr aynı zamandayız inşallah bende de panikleşmeler ve heyecanlar başladı sizde olmadı hazırlıklarla veya kitap okuyarak felan biraz kafanızı rahat bırakırsınız inşallah sezeryanı kendiniz mi istiyorsunuz uygun olan o mu hakkınızda hayırlısı olan olsun
Userkbr Selinaymurat hayır normal istiyorum daha sağlıklı diye tabi aşırı korkmama rağmen… Fakat nasıl gelişir durumlar bilmiyorum bebişim nasıl gelmeyi tercih eder bilmiyorum kısmet orası.. Evet biraz kafamı dağıtmam lazım ama hiç Çıkmıyor aklımdan Rabbim hepimizin doğumunu kolay geçirsin inşallah 🙏
Selinaymurat Userkbr Amin inşallah Rabbim hakkımızda siz ve bebeğiniz için hayırlı olanı nasip eylesin öyle ne kadar desem de size benim de aklımdan doğum dur veya şu kadar kaldı diye elbet düşünüyoruz ama biraz da kendinizi stres uzak tutup rahatlama uz lazım onun için kendinize uğraşlar edinin isterseniz 🤗🤗