Sema05 Bsmlh inan bu bnm kaçıncı doktor her defasında başka doktora gidiyorum ben çoğunlukla cnm sende git derler ya hani üç doktor onayı die bide başkası baksin
Denizgillerrr Selinaymurat hazırlıklarda tmm cnm yıkadım koydum hepsini, 19 aylık bir oğlum var fırsat bulamam diye halltm dışarıya çıktıkça
Selinaymurat Denizgillerrr iyi yapmışsınız ne güzel olmuş bundan sonra çokça dinlenin bebeğinizle ilgilenin en iyisi
Bsmlh Sema05 çok gitme ama bak ben o hatayı ilk bebegımde yaptım ortaya anlamsız bisi çıktı ama fikir al bende alıcam
FatRam_1703 Selinaymurat 33+5 olduk bizde bel ağrısı olmaya başladı artık onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür 🤲🏻 Sağlıkla Gelsinler inşallah 🤲🏻🤗
Selinaymurat FatRam_1703 Amin hepimizün bebeği sağlıkla zamanında gelsinler inşallah öyle bu zamanlarda artık bel sırt ağrıları kasık ağrıları oluşmaya başladı hep Allah yardımcınız olsun sizinde
Bsmlh Sema05 He yok doktora git başka dr çok gitme kafan çok karısır en güzelini seç onla ilerle bakalım bana çarsamba be diyecek yazarım🤲
Sema05 Bsmlh cnm ben Amasya da duruyorum bi tane düzenli doktorm vardı oda doçent oldu doçent olunca çok yoğun randevu bulmak çok zor buldum randevu da iptal oluyor e bende kontrol altında tutulmam lazm inan bu durum benide rahatsız ediuor
Bsmlh Sema05 ay o kötü olmuş tüh keske hep ona alsan yada kapısına gidip sorsan hocam ben eski hastanız almazmı
Sema05 Bsmlh varya kc kez msj atıyorum görüyor yazmıyor kadın çok yoğun bi seger randevusuz gittim sekreter kızdı bende çok bunaliuorm hastane saten bı tane. Bı iki klnik var özel 400 TL alıyor bı muaneye onada gittm ama her zmn 400 veremiyor sun ki iste