Mrveykt Hanımlar şimdi beklicem sancılar sıklanınca.. Sizin doğum nezaman olmuşdu nişandan sonra? Bu arada bugün 39 hafta olduk🥰
Senemunlu Mrveykt 39+3 te sabah nisanim geldi sancilarim aksam 11.30 gibi hafif basladi . 39+4 19.30da dogm yaptm
Tahaninannesii Mrveykt @Senemunlu @Mommm97 Merhaba, 38+6yım bende ara ara akıntım oluyordu doktorum kaşıntı yapmıyorsa normal dedi ama bir iki gündür kafama takıldı nişan olabilir mi, yapısı farklı geldi bana çünkü nişan ara ara gelebilir mi bir de kanlı bir yapısı olmak zorunda mı bilginiz var mı acaba?
Aslgnzr Mrveykt hadi hayırlısı bakalımmm sağlıkla gelsinnn bende bugün 39 hafta oldum bende istiyorummm yaözellikle birşey yaptın mı spor yürüyüş vs gibi bugün sabah sancım oldu azıcık 2-3kere o kadar
Mommm97 Nişanımdan 3 gün sonra olmuştu. 41+3 doğum yapmıştım😙 hayırlısı canım sağlıkla kucağına al inşallahhh❤️
Mrveykt Tahaninannesii canim benimde senin gibi akıntı oluyordu böyle beyaz sümüksü gibi. O normalmiş bebek Doğum kanala yerlesiyordu.. Nisan dedimiz adetin gibi kanama oluyor bu çok belli oluyor.
Mommm97 Tahaninannesii normal canim. Nişan az az gelir hemen bir anda büyük bir boydada gelir. Bazen azar azar gelirdi yeşil ve sarı renginde. En son 41+3 ye gelmişti. Kanlı geldiğinde bişey olmaz herkesin nişanı farklıdır ve hemen doğum olacak anlamına da gelmez belki bir hafta sonra belkide bi kaç gün sonra doğum yaparsın❤️ Bu arada kanlı bir yapısı olması zorunda değildir doktorum bana öyle demişti. Herkeste nişan farklıdır. Sağlıkla al kucağına 😘
Senemunlu Tahaninannesii bu nisan bebegi tutan tipa gibi dusunun ve tipanin acilmasi ile dogm baslamasi yakindir mesai veriyor. Akintim benimde coktu ama onunla ilgili degil . Kan geliyor pihti seklinde ara ara yada bir defa. Mesela benim dogm yaptgm hafta mide bulantim coktu oyle anladm yakin oldugunu
Mrveykt Aslgnzr Canim plates topu, squat, hurma yedim, adacayi içtim. Adacayi iki kez içmişdim en son dün. Bu sabahda Nisan geldi.
Senemunlu Mrveykt kendi sancilarm vardi ama son 1 saat suni verdiler. Epidural taktirdim ama tutmadi sancilari yine hissettm benim tam.oturmamis ve kaymisti
Senemunlu Mrveykt sanci basladi mi ? Hurma var ise evde bir cezveye 4 5 tane koyup kaynatin 5 dk demletin onun suyunu icin ve tanelerini yiyin . Açılmayi hizlandiriyor
Asenadgdvrn80 Mrveykt çok bekleyende var az bekleyende hemen yapanda 😁🥰 bende ne su ne sancı oldu hepsi açıklık başlayınca hastaneye gittim sancıları hissetmiyordum.
Mrveykt aysenurt Tahaninannesii Senemunlu Mommm97 Kızlar dogurdum 😍🥰🥰🥰 sezerjyan oldum saat 20:20 de doğdu kizimiz😍