Pamugunannesi1 Cevirmenannee Kayınpederimi aradım baklava istediğimi söyledim getirdi valla zaten yakın oturuyoruz arabayla 10 dk aramız bir baktım babam güzümde güller açtı 🤣 Ama mide bulantım var diye gene yatak döşek moduna geçtim 🥺
Pamugunannesi1 Buketkucuk bir de fahiş fiyata satanlara uyuz oluyorum tadı tuzu yok sen gel kilosunu 500 TL’den sat 😒
Berin Pamugunannesi1 turşunun kokusuna bile bayılırdım taaa ki hamile kalana kadar bana turşu denmesi bile rahatsız ediyor 🙄🙄🙄
Ays0 Pamugunannesi1 bu ara canım turşu istiyor sürekli turşu yiyorum. Geçende tatlı yerken aklıma turşu geldi eşim başladı gülmeye 😂😂
balbocegimm Ays0 ay ayni ben cnm hep tursu istiyor 2 kilo aci susbiber tursusunu 4 5 gunde bitirdim şimdide sarimsakla erik tursusu ıstiyor ama bulamadim henüz
Pamugunannesi1 Yumurcakk Tatlı bişey yiyip üstüne su içmeye çabalıyorum işe yarıyor çok olmasa da büyük bardaklarım var 2 büyük bardak içiyorum
Fatos_teke46 Pamugunannesi1 eşime söyledim şimdi bunları sende böyle alirmisin diye tabiki diyor baş sallıyor 😂😂