tonbikinannesi NNurdannnn bende farklı bi şehirdeyim doğumu ankarada yapmayı düşünüyorum doğum fiyatı ve eş refakatçi alan doktor önerebilen var mı
Gamzeaykn NNurdannnn canım bende Eryaman a Lıfe hospital diye bi hastaneye gidiyorum özel doğum paketi aldık 5.500 dü şimdi ne kadar bilmiyorum ama
Smm12efe- Gamzeaykn yılbaşından sonra a life hospital 8,500₺ yapmış doğum fiyatını. Aşırı sinirlendim ve paket almaktan vazgeçtim 😬 sağlıklı doğumlar 🌸
mlkyll Ardc ben daha önce çocuk olmadığı zaman Salih hocaya gidiyordum sonra hamile kalınca artık bakmadığını söyledi gebeye bakan doktor olmadığını düşünüyordum çok sevindim olmasına. İnşallah siz de sağlıklı kolay bir doğum yaparsınız
Smm12efe- NNurdannnn Ben şuan kontrole özel muayeneye gidiyorum zaten doğumu da muayenelerimi takip eden hocamda yapmayı düşünüyorum.
Smm12efe- Fkkdkdkzkdlfl Hayır etmezler maalesef. Ücretli hocalar var belirli ücret karşılığında doğum yaptırıyorlar isterseniz hastaneye gidip görüşün bi belki hocalardan kabul eden olur pek ihtimal vermiyorum ama şansınızı denemekte fayda vardır diye düşündüm.
Smm12efe- Feyy Biliyorum o hocayı canım. Gazide de infertilite bölümünde çalışıyor aynı zamanda da kadın doğumda çalışıyor ücretli hoca. Güzel yorumları var. Özel muayenehaneside varmış evet.
mlkyll Smm12efe- merhaba randevu alabileceğimiz bir numara var mı çok araştırdım internetten bulamadım
Smm12efe- mlkyll Gazi’nin sitesinden randevu alacağınız numarayı bulabilirsiniz ama sadece cuma günleri alınıyor randevu.
minikprensesimmm Smm12efe- peki muayeneye gittiğimizde muayene ve test ücretleri veriyor muyuz 1000 TL haricinde
Smm12efe- minikprensesimmm eğer hocaya muayene olursanız ücret ödeniyor ayda 1 kez testlere ücret ödenmiyor. Hocaların muayene ücreti de değişiyor 150 felan ortalama.
aysenurkurtcuk NNurdannnn özel sağlık sigortası yaptırın. Ben Demir sağlıkta doğum sigortası yaptırdım etlik lokman hekim Hatice hanıma gidiyorum ve tüm muayeneler kan tahlilleri 2-3 lü tarama+doğum 4800
Smyy00 aysenurkurtcuk memnun musunuz nasıl bir doktor tavsiye eder misiniz kişilik olarak yumuşak mı sert mi
merviskoooo NNurdannnn ben çiğdem güler’e gidiyorum doğum paketi aldim özel kliniği var eşiyle birlikte olduğunu doğumu da koru hastanesinde yapıcaz insallah oraya karar verdik tavsiye ederom cok candan sicak kanlı bir hanım
aysenurkurtcuk Smyy00 çok memnunum aşırı tatlı dilli ultrasonda çocuğumu benden çok seviyor 😂 ve ilgili siz sormadan çoğu şeyi söylüyor zaten