Mlkkrsln dilaraRecep evet ilk doğumum da ordaydı zaten. Siz nerde düşünüyorsunuz başka bir hastanede mi?
Busradoruk FasulyeninAnnesii bende cihan hastanesi canım Mehmet atamana gidiyorum sen kime gidiyorsun
dilaraRecep Mlkkrsln ben devlette yapabilirim cnm dogumu ikisi arasindayim emin degilim kafam karisik yani 😏
Nlfrylmz Cemosum Doğumum Eylül ama Ağustos’ta hazırlıkli ol dedi doktorum. Medical Parka gidiyorum hastane olarakta.
12oe Eminik ay hadi inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Az kalmış darısı başımıza bizde 20. Haftaya gireceğiz Allah izin verirse
Hazal_hazar Dogum temmuz daha erken olabilr dendi iki hastaneye gidiyorum golcuk medar umuttepe aydın çorakçı hocaya gidiyorum
Baharbek Eminik anladım yan odadaki doktor 😊 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Emineee1 Daha 12.haftamdayım eylülde dogum inşallah ama daha net kararlastıramadım. Muaneye özel körfez Hastanesi’ne gidiyorum bakalım nasip
Smyyeakyldzz00 Cemosum Ağustos ta doğum inşallah . Konak hastanesinde olucak doğumum nasipse . İlk doğumumda orda olmuştu.