[silindi] Aygun__A__ ben de elimde kağıt bardak Pet şişelerle gezdim canım ilk gebeliğimde 6 ay sürdü ikinci de 3 ayda azalmaya başladı şükür gercekten iğrenç bir şey ve çevremdeki hiç kimse yaşamamış 🤦🏻♀️
Aygun__A__ Bende henuz gecmedi 14+4olduk artik dayanamiyorum biktim rezil oldum resmen hic bitmiyecek gibi hep tukuruk agzim yoruldu halden dusdum😭😭😭
[silindi] Aygun__A__ bulantın yoksa tuzlu kabak çekirdeği kabuğuyla yerdim ben biraz azaltırdı ama geciren bişey yok canım ben cok çektim iyi bilirim 🥴😫
sevtapsahintekerek Aygun__A__ geçti mi şikayetiniz acaba bende sizinle su an aynı haftadayım be ağzım inanılmaz rahatsız 😟 surekli tükürük geliyor özellikle bir şeyler yedikten sonra artıyor yeni başladı anlamadım :(())
Mry2021 Aygun__A__ merhaba ben de bir haftadır aşırı tükürük sorunu yaşıyorum kabus gibi dün oturup ağladım. Silmekten ağzım dudaklarım yara oldu. Bir çözüm buldunuz mu
Aygun__A__ Mry2021 hayır canım dahada artdi tukurum bende agliyirom sinirden insan icine cikamaz oldum cok kötu durumdayim konusamiyorum agzim kopuklu tukuruk uretiyo surekli skldim artik bulanti tukuruk resmen heayatimi mahv etdi hamilelikden soyutdu
Mry2021 Aygun__A__ ben de aynı durumdayım doktoruma danıştım psikolojik dedi ama gece bile salya gibi akıyor😢😢
Aygun__A__ Mry2021 ne psikolojisi ya hormonlarnan alakaliymis mide bulantisi asiri olanlarda oluyormus yoksa benim psikolojimi bozsa mide bulantisi kusma bozardi 3aydi öluyorum zaten bide tukuruk cikdi basima 1aydi biktim kendimnen kesinlikle pskoljik bi durum deil
nsena Çok keskin naneli sakız deneyin tabi tamamen geçirmiyor ama bi nebzede olsa rahatlatıyor bir yerde okumuştum bende öyle denedim etkisi geçince yenileyin bende işe yaradı
Aygun__A__ sevtapsahintekerek hayir gecmedi cok azca azaldi ama yinede agzimda su toplaniyo cok kotu bi durum insAllah gecer
sevtapsahintekerek Aygun__A__ hadi ya kıyamam :( o zaman cekecegiz desene insallah düzelirim gerçekten yaşam kalitem düştü yemek yemek istemiyorum açım yiyince başlıyor tükürük 4-5 saat sürüyor sonra düzeliyor dudaklarım yara peçeteyle silmekten allahım hayırlısıyla yavrularımızı sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin yardımcımız olsun inşallah 🙏
Esra8121 Aygun__A__ merhaba arkadaşlar kendi deneyimimi sizinle paylaşmak istedim ins faydası olur tukuruk ben de 12. Hafta da başladı berbat birsey bogazim da sürekli bir balgam be yaptıysam geçmedi sonra kum dokuyordum acile gittim parol içerikli bir serum yaptılar 10 dk sonra serum takılı iken farkettim ki tükürüğüm geçti sok oldum zaten geçecekmiydi tesadüf mü oldu bilmiyorum
Aygun__A__ sevtapsahintekerek amin canim ben 4aydir cekiyorum doguma kadar boyle olur diyolar … napalim mecbur sabr edicez belki sende gecer ama bende gecmiyo artik kabullendim ben(((
bebisini-bekliyor Ben 29 dayım hala gecmedı maalesef geniz akıntısı da var leblebi önerdi doktor ıse yaramadı ınsallah kalıcı olmaz birinin yanında dısarı da naneli seker atıyorum habire agzıma 🤧 mide yanması oldugunda daha da artıyor