mavisahinn Aygun__A__ 12 13 14 haftalarımda yani o aralar aynı sıkıntı bende çok yoğun çektim ağzımın içi su gibi doluyordu afedersin bişiler yiyodum gitsin diye yok unutmaya çalışıyodum yok bezdirmişti beni sonra kendiliğinden geçti şimdi 20. Haftamdayım çok şükür kalmadı biraz daha sabır 🙏🏼
RumisAlgn Kuzum geçicek biraz sabır benim bu 2. Gebeliğim 2 şimdide yaşadım şu an 33 haftalık hamileyim geçti kendi kendine geçicek senin daha ilk zamanların birde mide bulantind varsa daha zor oluyor birazcık sabretmek gerekiyor.
RumisAlgn Aygun__A__ hıc birşey yapamıyorsun kendi kendine geçiyor cinsiyetini öğrendin mi bebeğinin?
Aygun__A__ RumisAlgn yok henuz oyrenemedim cinsiyyetini herkes ama kiz diyo cok kusma tiksinti kizda olurmus
Pelinmutlu Aygun__A__ ben 29. Haftadayım benim daha yeni başladı gece ağzımdan salya akma olayı erken başlamış senin sanki
RumisAlgn Aygun__A__ kuzum tukuruk salgılandığı zaman genellikle kız diyorlar dedikleride doğru niye dersen benimde ilkimde kız buda kız dediğim gibi mide bulantisida olduğu için daha zor geliyor şu an farkındayım ama ne yaparsan yap geçmiyor belli bir zaman sonra kendi kendine geçicek birazcık sabretmek gerekiyor.
Aygun__A__ RumisAlgn sagligli olsunda fark etmez erkek kiz bide kurtuluyum bu gunlerden hamileliyimin farkina varamiyorum bulantidan tukurmeden((
Aygun__A__ Pelinmutlu evet ya bitmiyoku hic her saniye agzimda tukuruk gecmiyo yeminle kendimi ölduresim var doktor bi seyler yazdi 1saatlik gecdi sonra yine ayni oldum😞
Kumral5 Bendede var bulantilarimda var ama agzimda kotu bi tad bide surekli tukuruk cogaliyo da cok midem kalkiyo 13 haftadaym bende valla gecicek diye diye haftalar geciiyo bakalm ne zmn bitecek 😞
RumisAlgn Ağzını boş bırakma tiksinmedigin şeylerden ’ye ne bilim mandalina olur içecek iç yani sevdiğin şeylerden belki o zaman birazcık daha rahat edersin kuzum ama dediğim gibi bu sıkıntılar olucak birazcık sabır gerekiyor