ilknuryakiskan Merhabalar, 33+6 haftalığız sağlık problemimden dolayı mecburi sezaryen doğum olacağım baştan belliydi 24 Mart’a doktorum gün verdi erken mi acaba ? Kafamda deli sorular
yasemin333 ilknuryakiskan bana da doğum yapacağım doktorum 38 den itibaren alabiliriz dedi takip eden doktorum 39 a kadar gelişimi devam ediyor bekleseniz iyi olur dedi hangisini yapacağız bilmiyorum.
tgb006 ilknuryakiskan bbenim doktorum sezaryen olursa 39.haftada alıyoruz dedi. Sanırım bilimsel olarak kabul olan bu şekildeymiş
ilknuryakiskan yasemin333 anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyi diye biliyorum bende 37 den sonra alınıyor ama yinede insan düşünmeden edemiyor
esinnnn91 Sedaerhan benimde doktorum önemli olan kilo değil anne karnındaki kalma günü önemli demişti 36-37 haftalarda acil sezeryan doğum yaptırdım bebek 3100 gr doğdu ama küveze aldılar demişti.
ilknuryakiskan tgb006 39dan gün aldığınızda alırız demişti bana en baştan ben 39 deyince kendimi 30 marta alıştırmıştım
yasemin333 ilknuryakiskan aynen öyle diyorlar bizim de haftası 10 gün ileride gidiyor 38 in içinde bir gün istemeyi düşünüyorum
Gigy ilknuryakiskan gelişimi iyiyse sorun olmazki ,o zamandan itibaren olabiliyor zaten ,ben de doktorum bir hastayla konuşurken duymuştum 37 38 sonrası bizim için normal istediğin tarihte yapabiliriz demişti ,ben de 38 gibi düşünüyorum gelişimine göre 😊
ilknuryakiskan Gigy evet gelişimi 1 hafta önde çıktı bu iki gün önce gittiğimde 38+2 olduğunu söyledi o tarihin ama benim hesaplamalarımda 37+6 oluyo tam ondan kafam karıştı aslında 😕
Hilalsny ilknuryakiskan canim 38 hafta itibari ile aslinda bebek gelisimini tamamlamis gibi bisey oluyor. Tabiki iceride 1 gun bile fazla kalsa bebek icin kar. Ama cogunlukla planli sezeryanlari 38 hafta itibari ile yapiyor doktorlar. Yani 38i doldurduysan endiselenecek birsey yok. Zaten 38+1 oldugunda 38 bitmis 39a girmis oluyorsun. Oyle dusun
ilknuryakiskan Hilalsny evet doktorumda öyle dedi bana 24-25-26 mart tarihlerini sundu bende 24 ünde kaç oluyo dedim 38+2 oluyo dedi ama ben baktığımda 37+6 olduğunu gördüm onu sorduğumda programlara aldanmayın benim elimdeki doğru çizelge dedi ondan kafam karıştı. Sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım 36 haftası 39 haftası problem değil zaten ama bi yanlışlık yapmiim diye düşünüyorum. Zaten gebelik şekerimde çıktı iyice takıntılı hale geldim