Kubosh34 Kızlar iyi geceler 🥰 23 haftalık gebeyim. Oldum olası balık seçimini doğru dürüst yapamamışımdır. Bu süreçte ne tür balık tercih ediliyor.? İsimlerini söyler misiniz ona göre tüketeyim.. Sağlıklı gebelikler 🤗
Haticeyuce31 Kubosh34 canim bende 21+2 hfatlik hamileyim doktorum somon alabalık hamsi levrek gibi balıkları ama özellikle bi hafta büyük ve bir hafta hamsi öneriyorum demisti bende ayni şekilde devam ediyorum baska balık hoşuma gitmiyor bi hafta somon bi hafta hamsi aliyorum canim hamsinin omega 3 u daha yüksekmis onu mutlaka tüketmeye bak diyor 🥰
asyahumam Kubosh34 çupra, somon, alabalık, palamut, hamsi bunlar hamilelikte yenebilir faydalı balıklar. Ben en çok hamsiyi seviyorum ve en faydalısı da o zaten . Fırında yapın ama vitaminleri ölmesin 😋
Kubosh34 Haticeyuce31 ay çok teşekkür ederim bende sırasıyla uymasamda bu yazıklarını tüketeceğim inşaallah 🤗
Kubosh34 asyahumam o kadar zorlu süreçler yaşadım ki şu haftaya kadar geldim balık ağzıma değmedi ama yarından itibaren büyük bir titizlikle başlayacağım inşaallah çok teşekkürler 🤗
Basakgul Kubosh34 çipura yeme canım dip balığı olduğu için civa var doktorum yemesen daha iyi dedi.Onun dışında hamsi somon ve levrek yiyebilirsin
Kubosh34 Basakgul işin aslı hamsi ve palamut hariç balıktan anlamam ama zararlı olanları bilmek iyi tabi teşekkür ediyorum 🤗
[silindi] Kubosh34 hamsi sevmesem de mevsimi oldugu için bol salatayla tüketiyorum ve vazgeçemediğim çupra var bide alabalık başka balık yemem ben istavrit palamut kokuyo gibi geliyo bana
Kubosh34 glnzem ah ah ne çok özlemişim babamın evinde her pazar pazarı sonrası taze balıkla midelerimizi şenlendirmeyi 😔evlendim bu şehre geldim balıktan mahrum kaldım 😪
glnzem Kubosh34 bizde sitede oturduğumuz için kendimiz yapamıyoruz maalesef ki. Annemlerde hep bahçede yapardık. Şimdi balığı aldığımız yerde pişirtip öyle alıyoruz anca
Buketkucuk Kubosh34 palamut, hamsi, mezgit gibi bilinen genellikle yenen balıkları tercih edebilirsiniz. Dip balıklarından ton balığından falan uzak durmalısınız çiğ balıktanda öyle. İnternetten araştırın orada yememeniz gereken balıkların listesini görürsünüz😇
Kubosh34 Mcakir yaaaaa ııımmmhhhhh 😋😋😋😋😋😋varsa yarın eşim alsın hiç anlamam balıktan anladıklarımı da zamanında unuttum 😔
Nelmali Mcakir mezgit de dip balığı diye biliyorum bir karadenizli olarak lezzetini ordan alır zaten ne bulsa yer onu doktorunuza bir danışın isterseniz cok fazla tüketmeden