Nupeell canım sigara içmeden önce ocakta 3 tane defne yaprağını kaynatırsanız kokuyu alıyor. En azından o ağır kokuyu alıyor. Ben öyle yapıyorum işe yarıyor.

Nupeell canım bende içiyordum bıraktım eşimde kullanıyor aynı eşin gibi mutfakta içiyor mecbur soğuk. Aspratörü açıyor içerken ve mum yakıyor biz baya etkisini görüyoruz

Nupeell hamile kalmadan önce fosur fosur sigara içen biri olarak, tiskinip bıraktim, sigarayı bırakmak çok zor anca tiskinmek lazım

Nupeell balkonda içmesi icin ısrarcı olun bence mont giyinip 5 dk balkonda içip girebilir biz en azından öyle çare bulduk 🤷 6 saate kadar kalıyormuş havada dumanı, 6 saat mutfağa girmemek de imkansiz. Ve koku gerçekten bütün evi dolduruyor zararı da cabası. Hem disarda içilirse eşiniz de farkında olmadan azaltır evde istediğiniz zaman yakınca çok daha fazla içiliyor

Nupeell Febreze oda spreyleri var çok iyiler gerçekten anında kokuları salıyo ama o da fayda etmezse başka bi seçeneğim yok 😯

Nupeell Canim benim eşimde içer hep. Ama ben başdan belli içeride içmesine izin vermedim. Balkonda icebiliyor sadece hangi mevsim olsa bile… Kışın içiyor 2 dk içeriye giriyor soğuk diye yazın 15dk keyf yapıyor. Simdi o na dedim bebek dünyaya gelirse sigarayı bırak sen icsende o koku kıyafetinde kalıyor bebegi kucağına alırsan bebek o nu kokluyabiliyor. Allah korusun Bronchitis olabilir.. Bırakmak kolaymı? Değil tabiki değil. Ama bana söz verdi, kendi de istemez bebeği zararı görmesi. O nun yerine her ay bebeğimize bez aliriz. Maddiden de rahatlanir. Denemekde fayda var.

Nupeell seni cok iyi anliyorum canim benim esimde oyle birakamiyor defalarca denedi 3 4 gun icmedi ama yine basladi en kucuk seyde sinir olup basliyo mesela. Sigara 11 liraydi bi daha zamn gelsin birakcam dedi ictigi sigara 17 lira oldu hala iciyo😂 ve bende asiri rahatsiz oluyorum nefes alamıyorum. O sigara yaktigi an sanki butun evi duman kaplamis gibi hissediyorum balkon kapisini acip onune oturuyorum. Ben artik bi sekilde alistim sigara icmesine ama bebis dogunca nasil olcak bilmiyorum. Bende havayi temizleyen biseyler almak istiyorum aslinda ama ne alsam emin olamadim

@Defneprensesannesi ne güzel yaa bana henüz öyle sigara içen biri gelmedi yeni evli olduğum için gerçi 7 ay oldu ama 😂 biri gelse balkona çıkartırım bende heralde ama eşim tiryakisi olduğu için mutfakta içiyo balkona çıktığı da oluyo ama o lanet koku bana her türlü geliyo 😂 zaten bebek olunca yaklaştırmam öyle inşallah bırakmak eşime de nasip olur 🙏

@gulapikk aspiratör aklıma gelmemişti ama mumu bizde yakıyoruz hep mum dayanmıyor bize hatta 😂

@merve1212- canım onuda denedik balkonda içti ilk zamanlar ama koku yine geldi madem öyle mutfakta içeyim dedi

Nupeell coğu kişi öneri yazmamış ama bende yağ ya da tütsü kullanıyorum odanın kokusunu değiştiriyor ya da sigaradan sonra oda kokush sıkabilirsin sevdiğin bir verneli kaynatabilirsin bunlar bastırıyor

@Mrveykt ayy inşallah benim eşimde bir gün bırakır çok denedik ama bırakamadı ne güzel bez stoğu yapmışsınız şimdiden benim eşim günde 2-3 paket bitiren biri 🤦

@Hilalsny aynen benimkide bırakamıyor mum falan denedin mi dumanı kokuyu biraz olsun alıyor kokulu mumlar özellikle

Nupeell ben her kokuyu kaldiramiyorum bazi kokukar bende kasinti yapiyo onuda koklamadan bilemiyorum basima dert almak istemedim acikcasi😂😂 kasiya kasiya yara yapiyom sonra