glcn_1289 058elf ben 32+5 de ilk nst yi çektirdim şuan 37+6 toplam 3 kez kontrolde bağlandı 3 kez de yatış yapıldığında
Egeligif 058elf canım bazı doktor 34 ten sonra bazısı 36 dan sonra istiyor. Ama nst ye aç gitmeyin sonra çocuk uyuyor uzun sürüyor nst🤭
058elf Silacim45 bende 30 haftalık hamileyim canım bugün farklı bi doktora gittim nst istedi ama erken mi acaba diye düşündüm
058elf Asilinannesi1 bi zararı var mı bebeğe ya erken haftalarda girmenin 30 haftalığız başka bi doktora gittim, kendi doktoruma gitmedim bu doktor istedi ama ben emin olamadım ☺️ glcn_1289
058elf Kubrasrlozd erken mi 30. hafta benden istediler de bugün, sağlıkla alırız inşallah kucağımıza canım 🤲🏻
Meltemgndvn 058elf bende 30+5 te girdim karnımda kasılma vardı şuan 34+1 olduk 15 günde bi giriyorum nst ye
babymom- Benim kasılmam olduğu için 31 de istedi bu gün rapor için gittim 32+1 im kasıklarımın sancilandığını söyledim ve bu gün yine istedi ama ikisindede sancı çıkmadı bir sonraki kontrol 34 ye muhtemelen yine isteyecek
Gzdsrm Ilk 35+5de bagladi ntsye canim 2 hafta sonra bidaha dedi bakalim 35den sonra demisti doktorum benim
058elf Asilinannesi1 teşekkür ediyorum canım💜 girmedim erken diye ama olmadı haftaya gider doktor isterse tekrar girerim 🤭