Ayra 24+1 günlük hamileyim bi aydır su sızması oluyordu bende doktora gittiğimde antibiyotik verip yolluyordu herhangi bi test falan yapılmadan. Bugün devlet hastanesine gittim amniosur testi yaptılar negatif çıktı bebeğimin suyu sınırda dedi doktor yaşama tutunması mucize yaşamaz aldır dediler aldırmadım sonra başka özel bi doktora gittim suyun az ama aldırmak son çare olsun üniversite fakültesine yönlendirdi yatışım yapılsın dedi gözetim altında ol dedi . Çok korkuyorum iki kaybım daha var çocuğum yok . Suyu sınırda olup normale dönen var mı havuç suyu sordum su içme falan dedim işe yaramaz ama dene dedi. Ne olur bı durumu yaşayan anneler yardım edin içime biraz su serpin gücüm tükeniyor gözyaşlarımı tutamıyorum rabbim bebeğimi bana bağışlasın dua edin ne olur yarın hastaneye gideceğim böyle olup düzelen var mı ne olur iyi şeyler yazın 🙏 rabbim kimsenin kucağımı boş koymasın
Zeynocel Ayra su sızıntısını nasıl fark ettiniz bu aralar bende çok duyuyorum bana da idrar kaçağı dediler
mminikmmucizemm Ayra allah yardımcın olsun kötü şeyler düşünmemeye çalış yaşayacak günü varsa rabbim bağışlar onu sana inşallah 🤲🏻 Nasıl bişey su sızması ben de ondan şüphelendim acile gittim ama alttan muayene etti enfeksiyondan oluyor dedi suyun da iyi dedi gönderdi 2. Kez fitil kullanıyorum ama hala çamaşırımda ıslaklık oluyor
Asx Ayra sınır dedikleri kaç acaba. Haftanız yaşama sınırına yakın neden yaşayan bebeği aldır dediler anlamadım. Havuç suyu tüketin deveci armut cennet hurması denen o turuncu hurmalardan tüketin. Hiç belli olmuyor bu şu mevzusu. Suyu az ama kendine yeter dendi bi sonra suyu çok fazla erken doğum yaparsın şeker olabilir dendi bi tam ayarında şimdi ise sızıntı falan olmadığı halde bebeğe yeter ama az diyor. Belli olmuyor. Üzülmeyin dua edin güçlü olun inşallah bi sıkıntı olmaz.
merveklyc Ayra Bence iç canım bana da az demişti 15. haftada 16 da gittim normal dedi. Bir haftada deveci armudu, havuç, havuç suyu,bol su içtim dinlendim. Sende uygula Allah yardımcın olsun bebişini sana bağışlasın inşallah 🤲
Ayra mminikmmucizemm amin Allah razı olsun benim akıntı gibi değil çamaşırım tam ıslak oluyordu günde bi kaç kez genelde gece yatarken
Ayra Asx bilmiyorum derece söylemedi sadece çok az dedi istersen şimdi aldır istersen ölmesini bekle dedi yıkıldım mahvoldum bide o kadar soğuk kanlı bi şekilde söyledi ki içim acıdı gözlerim doldu
denizali_ Ayra canım bende de 15. Haftada suyun boşalmış dedi O gün çok fena gelmişti bebeğini almamız lazım ama aldırmadım şükür başka doktora gittik almamıza gerek yok yazık gunah dedi antibiyotik ve vitamin ilacı verdi 3 aydır uzanıyorum evet hala sızıntı oluyor ama şükür havuç suyu ile bol su içmekle yaşadı bebeğim
Asx Gizem957 hiç belli olmuyor burda dün bir postta görmüştüm 25 26. Haftada doğum yapıp bebeği büyüyenler sağlıklı olanlar var. Doktorlar risk durumuna göre ciğer geliştirici ile destek oluyor. Nasip kısmet tabi hepsi allahın takdiri
Gizem957 Ayra çok özür dilerim hakkını helal et asla üzmek istemedim benim de erken dogum riskim var o yüzden böyle. Postlar görünce bilgi almak amaçlı hep yazıyorum nolur yanlış. Anlama çok çok özür dilerim
Melo3535 Ayra benimde aynı şekilde bebeğimin suyu azdı doktorum coraspin verdi ve günde 3 lt su tüketimi yaptım deveci armutu yedim şükür daha iyi Allahım bağışlasın yavrunuzu ama coraspin kullanmanız gerek doktorunuza danışın
Sevdanurgrk Ayra kim ne derse desin doktoru bile umursama Doktorlar neler neler diyorlar ama itikati sağlam olanlar gerçekten bebisleri maşallah yani
Ayra Gizem957 estağfurulllah canım ne özürü rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın acısını göstermesin bize 🙏
selinyslgz09_ Ayra Allah dan ümit kesilmez kendini strese sokma havuc suyu ic bol su tüket Rabbim büyük dua et insallah sağlikla kavusursun evladina
Ayra selinyslgz09_ inşallah Allah razı olsun bu durumu yaşayıp normale dönen var mı çok merak ediyorum
Mnevvr53 Asx xaten öyle olmasi gerekiyo doktor demediyse bile vurdurtmanizi isteyin bu ciger gelistiri sayesinde bebekler iyi oluyo deyin israrla diyoeum demediyse siz söyleyin Ayra
Gizem957 Ayra bu sorunu yaşayan biçok kişi var ama kimseye doktoru böyle konuşmuyor başka doktora da görünsen özele fln
Ayra Gizem957 özele de gittim canım bugün o biraz daha olumlu konuştu fakülteye sevk etti yarın Allah’ın iziyle oraya gideceğim