Hsna1 Bebislerim eğer fişlerinizi sakliyorsaniz hala faturalarınızı alabilirsiniz hastanenin faturalandırma biriminden
Yaprakk @Hatice3 ben lokman hekime asker eşi olduğum için 15 tl ödüyorum indirimleri var fakat kan idrar tahlili istediler bi sefer 130 tl ödedim fatura falan almadım bi dahaki gittiğimde istesem verirler mi acaba
Mihri-musta zuura Google a “sgk ile anlaşması olan hastanelerde muayene ücreti” yazıp arama yapın, ilk çıkan “gss.sgk” sitesine girin. Sonrasında yönlendiriyor site adımları takip edebilirsiniz 🙂
MutluSon Hatice3 Ben de tüp bebekle hamile kaldım şuan çok şükür hamileyim doktorumu da değiştirmedik ve muayenesi 400 tl Ankara memorial valla siz bedavaa
Hatice3 MutluSon hangi doktora gidiyorsunuz bende orda Doğum yapacağım ama orayla anlaşmalı olan bir doktorun kliniğine gidiyorum daha uygun
ertugrulunannesi Özel bir hastanenin faturalama bölümünde çalışıyorum. Her muayene için %200 fark alınabilir. Yani kadın Hastalıkları muayenesi sutta özel Hastaneler için 31 tl , %200 farkı 62 tl olur. Fazlası İçin fatura isteyip Sgk ya şikayet edeceğinizi söylerseniz cezadan korkup indirim yaparlar.👍🏻
zuura ertugrulunannesi peki dogum icinde boyke bir uygulama var mi yoksa hastane cani istedigi kadar alabilir mi??
Hsna1 ertugrulunannesi merhaba sıra alırken imzalattiklari bir kağıt var onu Bugün e kadar hep imzaladım fiş ve faturalarımı saklıyorum tabi sgk ya gidip başvurduğumda bu konuyla ilgili yardımcı olabileceklerini ve o kağıdı imzalamak istemezsem illa imzalatirlarmi
Mevsen ertugrulunannesi Bunu hastanede yazan belgeye göremi hesaplıcaz arkadasım tesekkürler bilgi için
ertugrulunannesi 15 tl de direk devlete ödenen ücret. Onu ekstra alabilir faturası farklıdır. Mesela üniversite hastanelerinde 15 tl hastanede değilde , eczanede çıkıyor
zuura ertugrulunannesi sgknin sayfasindan baktim dogum icin boyle bir bilgiye ulasamadim sadece mauyene ucretleri icin mi gecerli yoksa dogum icinde detayli fatura istersek korkup fiyati dusururler mi:)??
ertugrulunannesi zuura hastanede yapılan herşey için %200 den fazlası cezaya girer. Fatura isteyip şikayet edeceğinizi söyleyn
ertugrulunannesi Hsna1 evet orada şikayet etmeyeceğinize dair bir ibare olabilir. Bu durumda herşey kabul etmiş sayılırsınız
MutluSon Hatice3 Kliniğe giden bi tanıdık da orda doğum yaptı 2 milyar hastaneye 4 milyar doktora vermiş die söylemsti