Eddii Defneprensesannesi muz,kaşar, yumurta, ceviz, bir porsiyon meyve, haftada bir balık, kırmızı et, tavuk, kendi mayaladığım yoğurt bir kase mutlaka, bir bardak süt bir de tahin pekmez🙈 bunları hamile kaldığımdan beri aksatmadan yapıyorum🤗🌸
Defneprensesannesi leylosule vallahi wc be uyku problemi bir bende yok heralde😂 elbiseler banada olmuyor 38 40 giyerdim ama şimdi 42 44 giyiyoeum 76 kilo oldum 😂 evlendim 12 kilo aldım hamilelikte de 6 kilo 🤪
Akmankara Defneprensesannesi 30+6 günlukken gitmistim doktora 2 kilo 45 gr dedi boyunu bilmiyorum bugün 31+4 günluk hamileyim her hafta kontrole cagriliyorum suyum fazla siniri gecmis durumdayim seker takibi ve tansiyon takibi yapiliyo 10 gün önden gidiyo benim oglan mide yanmam oluyo ilac hemen geciriyo birde cok yoruluyorum bizde boyle durumlar hayirlisiyla bi dogsalardi
Defneprensesannesi Eddii muz kaşar hergun meyve olarak habuc portakal elma özellikle kivi hergun yiyorum sutu 2 3 gunde bir iciyorum ceviz de yiyorum hergun 3 tne fln bi avuc fıstık tavuk cok severim eşimde ztn balık delisi her hafta cumartesi günleri yeriz ama benimki almyor kilo 😂
Zeynep2738 Defneprensesannesi mide yanmam çok arttı oraya köz atıyormuş gibi oluyor. 31deyiz bizde en son 29 haftalıkken 1430 gr olmuşuz. Sırt bel ağrıları oluşuyor geceleri. Daha tam hazırlık yapamadım geç mi kaldım alışveriş için
Defneprensesannesi Zeynep2738 canım bence bu haftalarda bitie gün gectikce ister istemez agırşıyorsun bizim bi temizlik kaldı hastame cantam fln herşey hazır 25te yıkadım ütüledim hepsini sonradan aldıklarımı da yıkadım hepsinin bitmesini beklemedim iyikide yapmışım şimdi olsa bel agrısından yapamazmışım beşigimizde pazartesi gelicek inşallah
Gurcunur MervErdo ya benimde öyle 32+2 kaburgalarım sırtım çok ağrıyor hareket ederken kaburgalarımi acıtıyor canım yanıyor
Zeynep2738 Defneprensesannesi doğru söylüyorsun canım bizde bu hafta alışveriş ve beşiği halledecez inşallah. Beşik olarak hangi türü düşündünüz canım
Eddii Defneprensesannesi genetik faktörler de çok önemli bence. Eşim 4 kilo üstü doğmuş ben 4 kiloya yakın doğmuşum eşimin boyu 1.90 ben 1.76 😁 çocuğun da böyle olmasını normal kabul ediyo doktorumuz da. Bir iki hafta önden gidiyo çünkü. Ama doktorunuz aksi bir şey söylemediği sürece kilo çokta önemli bir şey değil sağlıklı olsunlar da yavrular🌸
Defneprensesannesi Eddii ben 1.55 eşim 1.75 😂 eşim 4 kiloya yakın dogmuş ben bilmyorum annemle konuşmyoruz soramıyorum da😂
Defneprensesannesi leylosule 32+1 😀 gece hic uyanıpta gitmiyorum eşim işe giderken gidiyorum ondan akşama kadarda 5 6 kere fln en fazla😂
Sibelezgi Defneprensesannesi 33+4 um.pazartesi randevum..bende de cok kasilma oluyor karin sertlesmesi ve asla uyuyamiyorum.sanirim son aya agrili sancili gircez.mide yanmasi yediklerimize gore bence salcali ve asitli barahatli seyler cok etkiliyor.
Ahsennurrrr Defneprensesannesi yok ya söylemedim ondan sebep ilaç içmek istemedim canım hergun olsa mutlaka derdim ama ara ara oluyor
Defneprensesannesi Zeynep2738 tekerlekli meltem smart banbino beşik aldık 3 kademeli 70 e 110 aldık inşallah memnun kalırız 🥰
Zeynep2738 Defneprensesannesi neden 60120 yi tercih etmediniz Bende meltem smartı çok takip ediyorum nasip olursa ordan almayı düşünüyorum benimde 60120 kral beşik dikkatimi çekmişti
Eddii Defneprensesannesi 😁😁 bebeğiniz sağlıklıysa hiç kafaya takmayım derim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah🌸🙏