BebegimleYeniHayat_34 AlinaET ay öyle deme yaaaa evet biraz 🤢 iğrenç ama o kaynaması bidenin o fokurdaması ben çok çektim ondan razıyım bide çok değil bi yudum içiyorsun sadece o kadar hemen suya dayan sonra ☺️🤣
BebegimleYeniHayat_34 Defneprensesannesi artar o daha merak etme☺️Ahhh ne güzel uyu valla uyuyabiliyorsan ben hiç ne gece ne gündüz resmen sabah 4-5 den sonra uyuyorum aşırı haraketli uyutmuyor hemde bel ağrısı uyutmuyor allahım yardımcımız olsun valla sağlıkla alalım kucaklarımıza
Defneprensesannesi BebegimleYeniHayat_34 ay vallahi uykusuzluk cok kötü 2 gun yaşadın Allah yaşatmasın😀 bu haftalarda acaba kac gram alıyor bilginz varmı
Rahimesare Defneprensesannesi 30 haftalık gittiğimde 1500 kg boy 40 cm. Şuan 32+5 günlüğüz. Kontrol de. Doktor kafası aşağıya dönmüş dedi. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzular inşallah.
Defneprensesannesi Rahimesare bebiş kilolarımız aynı gidiyor 🤗 amin saglıkla sıhatle acısız gelsinler inşallah 😀
Rahimesare Defneprensesannesi aminn. Benim ikici gebeliğim. İlki normal doğum yaptım. Son saatler baya ağrılı oldu. Bunda da korkuyorum.
Isilhanim87 32 deyim. Mide yanması , bel ağrısı , sırt uyusmasi hepsi var :))arada gece sancı geliyor sabah taş gibi karnimla uyaniyorum . Acaba diuorum gaz mi? Haftaya nst ye gireceğim . Kaç dakka sürüyor
Eddii Defneprensesannesi 33+5 haftalığız. Bugün kontrolümüz vardı. Kilosu 2540 gr.dedi doktorumuz. Bebek doğum pozisyonu almış. Herhangi bir sıkıntımız da yok çok şükür🥰 ara ara ağır yiyince mide yanmam oluyor. Onun dışında iyiyiz çok şükür🌸🙏
Eddii Tcrblianne kasılmam ve ara ara vajinada ağrı da oluyo. Ama bugün doktoruma sordum derece normal dedi, rahim kendini doğuma hazırlıyo bunlar normal şeyler dedi. Hatta nst ye girdim herşeyi normal dedi🌸 bel ağrımda çok ayakta kalınca oluyo🤗
E-G-C Defneprensesannesi yaa aslında son zamanlarda yeme içmem çok çok azaldı yani yutma zorluğu çekiyorum nerdeyse 1 aydır zorla yiyorum bende şaşırdım nasıl bu kadar kilo aldığına 🤷🏼♀️ sağlıkla gelsin de yeter benim için tosunum 😀
leylosule Defneprensesannesi 34 yeni bitti ben de yazayım yine de 😁 34te 2500 kiloydu normal doğum pozisyonunda bebiş. Doktor 37ye kadar bekleme serviksin uzun rahat ol dedi. Bol bol karın sertleşmesi yaşıyorum artık hareketler can yakmaya başladı. Wc derdi herkesin aynıdır zaten günde 30 kere gittğim için su faturası yükseldi resmen🤣 Bir iki hafta önce giydiğim elbiseleri şuan giyemediğimi farkettim bugün biraz 💔 artık gelsin diye bekliyorum minik kızım🐣
Defneprensesannesi leylosule vallahi wc be uyku problemi bir bende yok heralde😂 elbiseler banada olmuyor 38 40 giyerdim ama şimdi 42 44 giyiyoeum 76 kilo oldum 😂 evlendim 12 kilo aldım hamilelikte de 6 kilo 🤪
BebegimleYeniHayat_34 Prensesannesi41 normal de 40-41 hafta diyorlar ya o yüzden 3 hafta diyince erken mi olacak acaba senin
leylosule Prensesannesi41 ooo maşallah ne güzel tam vakitli geliyor. Ben de 34te gittim başı aşağıda fakat kanala girmemiş acaba uzun mu sürecek gelmesi 🥸 ben de hep 38-39da gelse istiyorum 😁
Prensesannesi41 leylosule sağlıklı olsunlar da isterse 40da gelsinler ama insan yine de bir an önce kucağına almak istiyo 😍☺️