Brcu1 Bebeğimin hala cinsiyetini öğrenemedik göstermiyorrr 15+1 olduk ama hiç tıık yok🐣 yoksa ben mi çok sabırsızım 🤰 Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz?
Melike0642 Brcu1 12.haftada tahmin etmişti doktorum 16.haftada kesin öğrendik canım doktora gittiğinde çikolata ye bol bol su iç biraz yürü muayene girmeden önce hareketleniyor öyle görmesi daha kolay olur 🥰
Brcu1 belisslinaa yedim yemez miyşm bu sefer de bir hopluyo bi zipliyor hiç durmuyor dr dedi git dinlen durmuyo bu o günde çikolata yemiştim çok hareketten göremedik bu sferde çok minik yedim yatmış kornuda bacak arasına almış yine olmadı 😅
Dry123 Ysmmmnn yorum da mı yapmıyordu doktor bende 19 haftalığım ikizler bitürlü göstermiyor diyorlar kızdır
Berfin3 Brcu1 12+5 te ogrendim 2 gun oldu daha ogreneli. Degisen cok kisi varmis benimde acaba degisir mi diye dusunuyorum cunku erken biraz cinsiyet tahmini icin. 1 ay sonra gidicem bakalim 😊
Brcu1 Berfin3 senin bayağı bi erken tahminde bulunmuş oh ne güzeel artık alışveriş yapmak istiyoruum 🐣
mom6565 Brcu1 öyle durumalrda çoğu zamn kız diyorlar ama rabbim yinede.gönlünüzdekini nasip eylesin ınsalalh canım
Berfin3 Brcu1 evet ama insan bi supheye dusuyor ya degisirse diye 😄😄 cok erken öğrenmek de iyi bisey mi bilemedim. Allah gonlune gore Versin senin de 😊