Zeynepz tipikbiryayburcu ikisini de aldım ikisinin hassasiyeti de aynı pandemiden dolayı bi ara çubuk testleri yoktu ama en son gelmişti ve onları kullandım ikiside aynı şuan hangisi var bilmiyorum whatsapp sipariş numarasından sorabilirsin
Guneyinannesi1 tipikbiryayburcu yok ilk defa aldim gecen 5li eczaneden bozuk çıktı iste çoğu ama sonuncu Allah’tan yumurtlamaya denk geldi bozuk çıkmadı yani internetten almani tavsiye ediyorm
supermommm tipikbiryayburcu güzel ben daha öncede almıştım aynı marka canım şimdi tekrar aldım 11 gün oldu başlayalı
tipikbiryayburcu supermommm Yaa bende sipariş verdim 3-4 gün sonra başlıcam adetim bitince 🙄 Çok gergin hissediyorum 🤷♂️ Siz saat kaç ila kaç arasında yapıyorsunuz?
supermommm tipikbiryayburcu ben çalışıyorum canım akşam 7 gibi evde oluyorum o vakitte yapıyorum 6 buçuk 7 arası ama görmedim hala yumurtlama
tipikbiryayburcu supermommm Ben hem instagramdan minnakkurabiyelerden hem de N11′den Laboquick. Biraz garanticiyim sanırım 😁 Kaç gün oldu teste başlayalı canım?
supermommm tipikbiryayburcu amin inşallah canım bugün sanki yumurtlama yı gördüm gibi ya bilmem artık hayırlısı
tipikbiryayburcu Guneyinannesi1 Aay iyi denk gelmiş o zaman canım, bende internetten Laboquick aldım hemde instagramdan çubuk test ne olur ne olmaz diye 😂😂 Bakalım olur inşallah nasıl strese girmeden beklicem bakalım 🥺