Sedaagltrn Merhaba iyi geceler hanımlar 23+4 günlüğüm ve erkek bebek bekliyoruz isim önerileri olan var mı anlamlı güzel?
Mlsh Sedaagltrn acilan butun isim postlarini okudum nerdeyse sonuc; eymen, taha, poyraz, ege, aras... gb isimler. Eger benim gibi az duyulan anlami guzel isim ariyorsan daha gormedim oyle bir isim 😉
Meseuma Sedaagltrn Merhaba bizim henüz cinsiyet belli değil erkek olursa Arif Affan düşünüyoruz☺️ Ömer Hayyam - Affan Alp gibi🌹
dphnln Mlsh Ben de sizinle aynı durumdayım. Doğa, Arel, Atlas en iyi bulduklarımız. Hala net değiliz ama. 😔
Mlsh dphnln bebisin erkek oldugu icin doga yi cok sevmeme ragmen tavsiye etmem. Doga lar genelde kiz ismi oluyor ya ilerde sorun olmasin bebisine 😉 Arel e bayiliyorum hatta teyzem de koymak istedi, bende dusunmuyor degilim ama cinsiyetimiz daha belli olmadi 🤗
dphnln Mlsh Doğa Koleji’nde öğretmenim, millet o yüzden mi Doğa koyacaksın diye sormaya başlayınca direk vazgeçtim isimden😂 teşekkürler değerli yorumunuz için. Sanırım Arel’de netiz 😍
Aybikee Meseuma arif çok güzel ve anlamlı isim, her yaşa güzel, eskiler derler ya”ismiyle müsemma olsun” inşallah:)
ElaMirza Ilk oğlumun ismi emir mirza şuan bende 2.ci ye hamişim eşim Alpaslan düşünüyor âmâ ben kararsizim
Ruzgarrr Meseuma manası haysiyet şeref onur ikinci bebeğimi bekliyorum ilk oğlumun ismi rüzgar ona da uyum sağlar diye düşündüm
Mercan89 Ruzgarrr biz de rüzgâr koyacağız oğlumun adını nasıl yaramaz mi herkes çok yaramaz olur sakın koyma diyorlar