pia34 Kızlar bugün 24 haftalık oldum tam, sabah alyansımı takayım dedim olmadı, zar zor girdi böyle pörtledi kenarlardan. Normal mi bu haftada şişme olması? Doğuma yakın zamanlarda ödem oluyor diye biliyordum..Sizde durumlar nasıl?
iremakar35 pia34 14. Haftadayım sabahları ellerim şiştiği için ben de takamıyorum kolye ucu yaptım 😂🙈
Ncmtntuuba pia34 ay çok şükür ben 38. Haftadayim hiç sisim yok nerdeyse yüzüğüm parmagimda sürekli ve oluyor parmagima. ♥️
esraMom1 pia34 işte sizinki gece ödem olmuş gayet normal canım ama bol bol suyunuzu için tuzu da azaltın ilerleyen haftalar da olmaz dikkat ederseniz😇
Buketkucuk pia34 ben 29+2 haftalığım hala oluyor yüzüğü hiç şişme olmadı, ödemim de yok şükür ki. İnşallah ileride de olmaz🤭
Gulsurmeli Gizem957 hamilelikten dolayı sonrasında geçiyor benimde alyansım olmuyor tektaşım tam oluyor 🌺
pia34 Ncmtntuuba maşallah kendinizi kaşıyın :) kaç kilosunuz, kaç kg aldınız? belki onunla alakalıdır bilemiyorum ama. Bu kilodayken yüzüklerim olurdu normalde, şimdi olmuyor. Yani özellikle parmaklarım şişmiş. Baya da su içiyorum halbuki.
Madinanin-Annesi Ncmtntuuba benimde 30olucagiz kiloda almadim siskinliyimde yok sukur yuzuklerimin altina bir seyler tikiyorim parmagimdan dusmesin diye😬
Krizantem_ pia34 Bende 24+5im. Oluyor yüzüklerim alyansimi da hala takabiliyorum son haftalara doğru ne olur bilmem. 😄
Burcuckmk pia34 bende 24+5 deyim ama henüz boyle bir durumla karşılaşmadım ama vucuda gore gelismeler değişim gosterir saglik ocaginda ebe baksin ödemin vsr mi diye bide su icmeye dikkat ediyor musun canim
yasemin333 pia34 benim oluyor normalde de boldu birazcık hamileyken iyi gelir diyordum hala bol 😁 32 olacağım inşallah şişmem bu zamandan sonra
Seda-34 pia34 ben de 24 haftalığım bir ara ellerimde ayaklarımda şişlikler artmıştı 20. Haftaya doğru. Hemen tuzu ve şekeri kestim suyu da 2 katına çıkarttım bir kaç gün içinde geçti. Şuan da yok çok şükür
gulfem_93 pia34 benim aşırı şişliğim olmuyordu yüzüğüm duruyordu parmağımda ama sonlara yaklaştım ve ne olur ne olmaz diye artık çıkardım, hastanede çıkarttırıyorlar kestirmek zorunda kalmak istemedim çıkmazsa