Yenibirannee Benimde ilk gebeligim küçük cocukken açık kalp ameliyatı geçirdim doktorum bi sorun olcagini zannetmiyor ama ben normal doğum açıkçası düşünmüyorum suanlik kendimi hazir hissetmiyorum hep sezeryana odakliyim 🙄🙄
tatlissannee Bende isteğe göre sezeryan olacağım inşş korkuyorum ve bacağımda kalça çıkığı ameliyatı olmuştum küçükken ondanda korkuyorum o yüzden sezeryan istiyorum inşallah ama şehir hastanesinde isteğe bağlı yapıyolarmı bilmiyorum yapmazlarsa napacağımm🥲
Hatice4446 tatlissannee devlet hastenesinde sizin istediğinize bakmıyorlar ya maalesef özel yokmu yakınlarınızda🤷♀️
iremibrahim Hatice4446 özele gidiyorum istekle sezeryan istiyorum normal doğumdan korkuyorum vajina genişlemesi falan diyorlar korkuyorum iyice ama bakalım 😩
denizanasi1 iremibrahim bende ondan korkuyorum. Normal istiyorum ama vajina genişliği olur diyen çok kişi var etrafımda. Şaştım kaldım napsam diye
Minnakhamis kisiminbahari illa ki zor olur canım kolay mı kaç kat kesiliyor etin ameliyat geçiriyorsun normal doğum o an zor sonrası daha rahat ama sezaryen ağrı sızı yok ama uyuşukluk geçince zor olur aslında iki doğum şeklininde kendince zorlukları var yapacak bir şey yok illa ki çıkacak bu çocuklar 😄
elfaksyy Bende sezeryan istiyorum panik atağım var o şiddetli sancılarda bide panikatak geçirmekten korkuyorum kendimi şimdiden sezeryana hazirliyorum psikolojik olarak.Normal doğuma hazırlasam son anda sezeryan deseler Benim icin bi travma olabilir.
cicicivciv elfaksyy covid dolayısı ile genel anestezi yapmıyorlarmış panik atakla nasıl sezeryan da baş edeceksiniz bende korkuyorum sezeryan dan
Ebruyavuz0 Hatice4446 Ben salı günü sezeryan oluyorum Allah’ın izniyle ama benim 36 haftada kanala yerleşmişti ve sancım da çıktı doktor sancı kesici ilaç verdi durdurmak için dün gittim tekrar daha da aşağı yerleşmiş yüzünü bile göremedik normal doğum pozisyonunda ilerliyor çok rahat ama eşim idlipte görevde 10 günlük babalık izni veriyorlar o yüzden sezeryan olacağız 😌
Serifeemadenn Ebruyavuz0 bence normal ol imkanin varsa sezeryan olma inanki cok zor bebeğini 1 hafta rahat tutamicaksin destek olmadan lavaboya bile gidemicek yataktan kalkamicaksin ben 1 haftalik sezeryanim suan ancak tek basima yürüyebildim bugün ve agrilarim cabasi bunun yaninda hala gecmedi eğilemiyorum yatamiyorum çocuğumu tutucak guc daha bugun gelmeye basladi
Bernanisa ebrarecem şuan tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz ikinci gebeliğim ve sezeryan olsun diyorum bakalım 36+3 haftalığım bu kontrolde söyleyeceğim
Tatliskoo Hatice4446 ilk gebeligim normalden baya korkuyorum yapamazsam bebegime bise olur korkusu var hic riskee atmak istemiyorum o yüzden sezeryan istiyorum dr soyledim 34 teyim su an 38 de alırız dedi mart 24 gibi olucak ınsallahh 🙏🏻
denizanasi1 Minnakhamis canım göbek fıtığı nasıl oluyor? Benim göbek deliğim şu an fırlayacak kadar dışarıda görünüyor ve etrafı ağrıyor. Fıtık belirtisi mi bu? Sizde nasıl oldu
Minnakhamis denizanasi1 kuzum bende zaten fıtık vardı Doğumdan kalma göbek deliğim dışarda benim yâni gebelikten sonra olmadı zaten vardı ama şimdi daha da çıktı dışına 😰 bende sürekli ağrı yok ama idrar yaparken ağrı oluyordu doktoruma sordum boşaltım sistemiyle alakalı olabilir demişti dahiliyeydi sanırım ona yönlendirdi fırsatımız da olmadı kaldı öylece 🤷🏻♀️ ama sen mutlaka doktoruna sor bilgilendir ihmal etme ☺️ bende nişanlıyken gitmiştim çocuk düşünürsem sıkıntı olmasın erkenden tedbir alayım diye ama gittiğim doktor ameliyat olsan bile fıtığın patlama ihtimali hep var demişti o yüzden ameliyat olmamıştım 🤷🏻♀️
iremibrahim denizanasi1 sezeryanda belime iğne yaptırmaya cok korkuyorum panik atak var genel anestesizi istemiyorum bebeğimi göreyim diye napcam kaldım valla 😂 eşimde diyor valla naparsan yap o çocuk çıkacak diyor onun tuzu kuru tabi 😂
denizanasi1 iremibrahim eşimde kararı bana bırakıyor ama salaklık yapıp normal doğum videosu izledim de izledim🤦 şimdi diyorum nasıl alttan çıkaracam. O kadar açılmışken nasıl normal haline dönecek bu vajina🙄
Mlk8 iremibrahim iğneden hic korkmayın aşıdan bile daha az his hatta 0 his diyebilirim. Hic duymadim mesela ben bitti yatabilirsin dediklerinde şaşırmıştım yaptınız mı iğneyi diye.hic stres yapmanıza gerek yok
Serifeemadenn iremibrahim ben stresten panikten titreyerek girdim doğuma ama igneyi belden vuruyolar hissetmiyosun bile onu fakat sonrası kötü hala agrilarim gecmedi bugun tam 1 hafta oldu