AyseEmre Kızlar biz 16 haftalık olduk gecen hafta doktora gitmistim cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz belli olmus mudur dedim yok erken dedi bakmadı sonra ben biraz usteleyince baktı gecistirerek gozukmuyor daha olusmamıs dedi sizce burda doktorun umursamazlıgımı var yoksa gercekten erken demesi normal mi
Damla________ AyseEmre doktorlar genelde 18 e kadar kesin birşey demiyor doktora göre hava hoş sen meraklanmışsın umrundami senin ilk onun allah bilir kaçıncı tahmini diye ben 15 de öğrenmiştim hiç de yanılmadı hele devlet hiç demiyor sorun oluyormus hastalar tarafından o yüzden söylemiyorlar kız dedin erkek çıktı davasına
deletedmom380 AyseEmre benim bildigim 14. Haftada belli oluyor. Hatta benim doktorumu ben oncedende annemden cevremdekilerden biliyorum 14. Haftadan oncede bebegin kemik yapisindan bile anliyor cinsiyeti bence umursamamis sen doktorunu degistir 🤔
NaimeYilmaz AyseEmre bebeğinizin cinsel organı olustı elbet 😊 pozısyon nedenıyle gorememıs olablr smdı sıze %80 kız dese sonra erkek olarak soylese onlara patlıyor kabak . Net gorse elbette söylerdı 🌸
deletedmom1242 16 haftalıkta çocuk kendını gösterıyorsa net görünür cınsıyetı tam zamanı başka bi doktora görün canım soylerler sana istersen 1 hafta daha bekle sonra gorun tam net olsun
AyseEmre deletedmom1242 normalde cok iyi doktorum ama oructandı sanırım surekli gecistirdi umursamadı beni haftaya 3lü test var o zaman inşallah bakar soyler yoksa doktorumu degistirmek zorunda kalcam bana ultrason kagıdı bile vermiyor aklı eserse
deletedmom1242 AyseEmre normalde belli canım 16 haftalıkken, ben 18 de ögrendım ama randevum oyleydı ondan, aynen yorgunluktan olabılır ozmana kadar soyler canım nette olur inslalah sende biran önce ogrenırsın 🙏
esrmhmt AyseEmre o oruç ama bizde anne olucaz biraz empati kursun, ben doktora öyle diyorum hocam sizi yoruyorum ama empati kurun siz olsanız sizde merak edersiniz diyorum.
Neslihan38 Doktorun umursamazlığı bence 13. Haftada erkek dedi doğru çıkmadı ayrıntılı ultrason da görüp kız demişti ama en azından tahminde bulunmuştu
Melegimveben AyseEmre doktorun umursamazlığı canım 12+6 da tahminde bulundu benim doktorum erkek dedi 14. haftada kesin erkek dedi organınıda gösterdi yani başka doktora gittim oda erkek dedi detaylı ultrasona girdim oda erkek dedi radyolojiye girmiştim böbreğime baktırmak için çocuğada bakmak istedi oda erkek dedi 🤷🏼♀️ benim doktorum organını görmeden kemik yapısına göre tahminde bulundu 12+6 da ve doğru çıktı yani
selen8sefam Ben 13 haftalıkken öğrendim cinsiyetini ne demek daha oluşmamış o haftada çoktan oluşmuş oluyo üstelik 13.haftamda yapılan cinsiyet tahmini değişmedi 25 haftama geldim hâlâ aynı oluşmadı da nerden gördü söyledi bize doktor
Sezen07 AyseEmre 13 haftalıkta bilr doktorum o kadar ugrastiki benden çok merak etti diyim oğlana benzetti 16 da gel dedi gittim 15 dk falan ayrıntılı ayrıntılı baktık kız mis herseyini gösterdi doktorum bu kadar önemser olunca ben daha çok sevdim onu yani doktor böle olmalı ki bu bizim doğum doktorumuz o an herseyimizle ona güveniyoruz o da bole yaparsa 🙁
Aras Sezen07 hem türkiyede hem avrupada detaylı ultrason hariç her kontrolde yapılan ultrasonu enn fazla 5 dk bırakabiliyolar göbekte 15 dk çok çok fazla çok zararlı 🤭
AselLinamiz321 AyseEmre her kişiye göre değişiyor. Bende 5 buçuk aylıkken öğrendim. Seni çok iyi anlıyorum, insan sağlıklı olduğunu öğrenince hemen cinsiyetini merak ediyor 😊
Elifim AyseEmre ben 14+5 te öğrendim oluşmuştur ama doktor uğraşmak istememiş demekki benimki göstermiyodu 3 kere girdim ultrasona doktorun azmiyle aynı gün öğrendim erkek olduğunu
Sezen07 Aras iyi de cinsiyet öğrenmek için kadın uğraştığını belirtiyorum orda ne anlamak istiyosaniz onu anlamayın ????
SultanElmasDemirel Ben kesin olarak 5. Ayda ögrendim. Doktor umursamaz oldugu için değil. Yalnış tahminde bulunup sizi ümitlendirmek istemediği için öyle söylüyor. Bazı bebekler gerçekten her zaman net göstermiyor, kordonu erkek organı filan sanabiliyorlarmış öyle dedi benim doktorum:)