Tugceonur Cressida kıskanmadım desem yalan olur 😫 Ağladığım geceler oluyor artık uyumak istiyorum diyeee
Cressida Tugceonur kıyamam , az daha sabret.. gecicek bu günler de ☺️ Bendede işte aşırı halsızlık başladı. Hepimize başka yerden vuruyor bu hamişlik☺️
TuanaaOsii Tugceonur ben uyuyorum kuzum inşallah sende uyursunn 😊 benim uykumdan yolladım biraz yakala 😍😍
Gulbaharklc Danlacan al bendende o kadar heyecandan uyuyamıyorum yarin detaylı ultrasonum var maddi açıdan 1.5 aydır bebeğimi görmüyodum hayırlısı bakalım
Danlacan Gulbaharklc dimi ya sanki hiç görmemişiz gibi yine aynı heyecan 🤗 benimde şeker yüklemesi var yarın
Gulbaharklc Danlacan öyle valla cnm bi saglikla doğsalarda rahatlasak insallah temiz cikar allah kolaylık versin
Danlacan Tugceonur 😬 son rahat günlerimin tadını çıkarayım o zaman ben gidip hemen yatayım 🛌 teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun hepimizin 😀🥰
BebegimleYeniHayat_34 Tugceonur 35+3 ahh ahhhh uykuyu unuttuk 31 den sonra bel ağrısı sürekli idrara çıkma 2 saatlik en fazla 3 saatlikle uyku ile günüm bitiyor işte gündüz çok nadir bazen 15-20 dk uyursam bebecikler hazırladı bizi uykusuz gecelere
eaktr Merhabalar 😊 ben 14+1 haftalığım ama bende de uyku yok🙃bu sabah saat 4.30 tan beri uyanığım mesela 4-5 saat uyuyorum max. 😢
glcn_1289 Tugceonur bizde 37+6 olduk geceleri keşke bir saat bile uyuyabilsem ağrıdan tuvalete gitmekten hiç uyuyamıyorum doğuma uykusuz gitcez artık çocuk olduktan sonrada zor uyuruz gibi 🤣👼
Neseli5 Tugceonur bizde 20+2 haftalığız şimdiden başladık uykusuz gecelere sola sağa yatmaktan kalçalarım kemiklerim ağrıyor artık hamile yastığımda var ama bakalım o haftalara gelince nolcak halimiz 😃🌺🙈