Tugceonur Her ne kadar günde 1 saat de uyuyor olsam şükürler olsun evladıma kavuşmama az kaldı ne sağa ne sola yatamıyorum göğüs kafesim birbirine geçmiş sanki 34+3
Vildan_C Tugceonur 37+5 deyim nefes alırken kemiklerimin acıması,geçmeyen miğde ağrısı, sürekli tuvalet ihtiyacı bu gece de Ağrı’dan uyuyamıyorum hiç kendimi bukadar kötü hissetmemiştim hep pozitif bi insanım ama artık bitiş çizgisine varmak istiyorum 😢
Danlacan Tugceonur bende yarın doktor randevum olduğu için uyuyamıyorum 😂 27. Haftadayız en son 1 ay önce gitmiştim kontrole sanki ilk defa görecek gibi heyecanlıyım nedense 😅
Tugceonur Danlacan az kalmış uykusuz gecelerinize yerinizde olsam yata uyurdum bu haftaların keyfini çıkarırdım 🙋🏻♀️
Gulbaharklc Danlacan al bendende o kadar heyecandan uyuyamıyorum yarin detaylı ultrasonum var maddi açıdan 1.5 aydır bebeğimi görmüyodum hayırlısı bakalım
Tugceonur Merry_merry hahah benim eşimde bana banyonun önüne yatak ser daha kolay olur diye dalga geciyor 🤣
Yaagmurr Tugceonur 30 dan sonra uyku nedir unutmuştum zaten doğum yapalı 6 gün oldu hala devam ediyorum bakalım nereye kadar 😴🤷🏻♀️😂
Tugceonur Yaagmurr inşallah bizde sağ sağlim doğumlar yaparız 🤲🏻 sizinde gözünüz aydın bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🌸
TuanaaOsii Gece yatmaz sabah kalkmaz geldii kızlarr 😂 Gündüz bir uyuyorum ki sormayın bugun 15:30 da yataktan çıktım bakalım yarın nasıl olacak😎
Tugceonur Danlacan Hiç inanmazdım her gebelik kendine özgüdür canım illa bende mi uykusuz kalıcam derdim ama inan’ın öyle oluyor karnınız büyüdükten sonra hiç uyuyamıyorsunuz hatta yatakda dönemiyorsunuz bile hamile yastığım bile işe yaramıyor artık 🥴
TuanaaOsii Tugceonur ben uyuyorum kuzum inşallah sende uyursunn 😊 benim uykumdan yolladım biraz yakala 😍😍
Cressida Yarın kontrol var . 33. Haftadan selamlar 😌😌 buara tek sıkayetım cabuk yorulmalar oluyor. Gunduz şekerlemeler akşam erken uyumalar.. doyamıyorum uykuya.. 🙂
Tugceonur Cressida kıskanmadım desem yalan olur 😫 Ağladığım geceler oluyor artık uyumak istiyorum diyeee
Danlacan Tugceonur 😬 son rahat günlerimin tadını çıkarayım o zaman ben gidip hemen yatayım 🛌 teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun hepimizin 😀🥰