Nisacix Kızlar, süt gelmeme durumuna binaen elektrikli mi yoksa manuel mi hangi marka göğüs pompası aldınız?
Dilberlila Nisacix manuellemi uğrascaksın elektirikli al ben öyle yapcam e bebek baby me kendi markasının var uygun hemde ondan al
zepbjk Nisacix Elektrikli daha iyi diyorlar ancak ben de sezaryen oldum hemen süt gelmiyor event manuel vardı göğsüme sıcak havlular koyup masaj yaparak pompayla getirttim sonra devam ettikçe arttı
ozge8- Bugun kargom geldi n 11 den mochi markası olani aldim yaklasik 2 aydır arastiriyordum karar verdim aldim
Gulsah7171 ozge8- mochi pompalama yapmıyor bir taraftan emzirirken diğer taraftan akan sütü vakumluyor ben yeni doğum yaptim ikisinide kullaniyorum
Gulgok Nisacix Mochi göğüs pompası aldım. Hem firma ile hem de kullanan insanlarla görüştüm. Umarım beklentimi karşılar
babymom16 Hamileyken Almak gerekir mi elektrikliler çok pahalı çünkü hamileyken manuel alıp ihtiyaç durumuna göre bebek doğduktan sonra elektrikli alsak olur mu acaba
BebegimleYeniHayat_34 babymom16 iki kere birden gerekli olmaz bence almışken elektrikli alın illa ihtiyaç duyulacak çünkü uyurken vs süt stoklaması yapmak içim göğüsler şişer süt dolar ateş vs yapar o yüzden Manuelle zor olur lansinoh elektrikli 300-400 arası gayet uygun iki kere para vermektense siz bilirsiniz tabiki yine
Kardelenn06 babymom16 ben pazartesi Sezaryen doğum yaptım bebeğim enfeksiyonlu doğdu hiç emmedi zorla kaşıkla verdim elimle sağdım çok zordu acılıydı ertesi gün kuvöze aldılar bebeğimi covidden dolayı anneylede görüştürmüyorlar mış sadece sütünü sağıp teslim ediyorsun eee böyle olunca elektrikli almak zorunda kaldık. Zaten süt gelmiyor bide Manuel’e olcak şey değil bir damla sütün çıkması bile çok zor maalesef düşünün 5 ml lik şırıngayı doldurmak mucize
Krizantem_ Nisacix Ben manuel aldım chicco marka. Eğer gerekli görürsem doğumdan sonra elektrikliye geçerim.
neslikay Nisacix manuel herkesin harcı değil. Sütünüz bol olursa sağması Kolay olur ama onun dışında o el zaman çok sıkıntı..ama yok yanımda biri olacak bebekle ilgilenirken yaparım derseniz manuel alın. Ben de hem manuel hem elektrikli vardı oğlum tutmadı emmedi o şekilde sağmak nasip oldu.
Halecvs İlk başta hastane makinasından kiraladım iki ay,daha sonra arkadaşım verdi avent elektrikli çalıştığım için iş yerinde daha basit uğraştırmıyor.
Bsmlh Mochi ve manuel olan sütü olanlar için harika birşey yigenim kullanıyor ama ilk etap süt olmazsa yada erken doğumda mutlaka elektrikli