Fatos_teke46 058elf yemek güzeldir eşimi geçtim nerdeyse yemek yeme konusunda mide bulantım olmasina rağmen sabah uyanmama rağmen aklıma tek gelen yemek 😁😂
Fatos_teke46 Zynp63 yaa maşallah çok az kalmış ins doğumunuz çok kolay geçer bir avazda kavuşursunuz inşallah 🙏🏻🙈😍😍😍
iiremgrzbyr Fatos_teke46 bünyeyle alakalı bide canım aşırıya kaçmadan sağlıklı beslenirsen çok kilo almazsın zaten bebiş alır Doğumdan sonra verilir kilolar boşver hem ye gitsin 😃
Fatos_teke46 iiremgrzbyr valla öyle yapıyorum 🤭 nede olsa vücut bizim cevremdede fazla yeme diyorlar ama bir kulağımdan girip diğer kulağımdan çıkıyor 😂
Fatos_teke46 Pregnantttt salatalık en güzeli hem kilo almamiza engel oluyormuş bnde çok seviyorum yoğurtla karıştırıp yiyorum 🙈🙈
Fatos_teke46 tatlissannee bni tutmuyor 😢 özellikle şunu farkettim sabah bulantılarım fazla olmasın diye peynir yemedende yatmiyorm 🥰
mucizemm_3 Fatos_teke46 kaç aylık hamilesin yanlış hatırlamıyorsam 4 aydan sonra hamilelerin hepsine veriyorlar.. ama ben düzenli içemedim pek artık zaman azaldı o yüzden düzenli almaya çalışıyorum
mucizemm_3 Fatos_teke46 daha erken o yüzden başlamamışlar benimde başta mide bulantılarım çok olduğu için içememiştim. Gıdalardan almaya çalışın en azından