Fatos_teke46 Şuan bu saate yemek yemek sanırım en güzel saat 🙈😍 kimler acikti bn az önce kurt gibi yedim ama bebişim galiba acıkmış baya bugün hiç yemek yemedim gibi iştahsızlık var benimle aynı haftada olup acikan varmı anneler 🤭
058elf Fatos_teke46 30. haftamızdayız 🐣 şu an mutfaktayım erinmeden bi şeyler yaptım yiyorm üstüne de maden suyu içerim yoksa bu yediklerim beni sabaha kadar uyutmaz 😂
160620 Fatos_teke46 şuan elimde muz ve sütle yazıyorum bunu😅 günün bilmem kaçıncı öğünü valla kilo almıyım diye meyve ve sütle geçiştiriyorum
iiremgrzbyr Fatos_teke46 28. Haftamdayım gece acıkmalarım başlamadı ve hamile oldum olalı çok yemek yiyemiyorum hamile olmadan önce iştahım daha fazlaydı 😏
Fatos_teke46 058elf aay afiyet olsun bnde televizyondan görünce dayanamadım salcasiz makarnami yapıyorum yiycm üstünede greyfurtumu hazırlamışım 😂😂
Fatos_teke46 160620 afiyet olsun sütümü uyumadan icicem 🤭🙈 kilo almak aklıma gelmiyor ama bebisimizi düşünüyoruz 🥰 şuan hatta bebisim aç galiba diye kalktm 😂😂
058elf Fatos_teke46 Sağolasn canım sana da afiyet olsun 😂 valla bende dayanamadm milföy kızarttım poğaça yapacaktm mayalanmasını bekleyemezdim 🙈
Fatos_teke46 iiremgrzbyr yaa ins geçer 🥺 bnde 10 haftalık olduğumdan beri çok yemek yemek istiyorum acaba böylemi devam eder yada bitermi 🤷🏻♀️
sehri_hzr iiremgrzbyr bende sizdenim galiba hamile oldum olası iştahım gitti 14de geldim bi tık açıldı gibi ama hala tiksindiğim şeyler var geçmedi de 🙄
Fatos_teke46 058elf bn az önce götürdüm 2 tane hamburgeri ama yine acıktım 😂 eşim sabah kalkıp makarnayı görürse guluceginden eminim 🤷🏻♀️😂
iiremgrzbyr Fatos_teke46 bünyeyle alakalı bide canım aşırıya kaçmadan sağlıklı beslenirsen çok kilo almazsın zaten bebiş alır Doğumdan sonra verilir kilolar boşver hem ye gitsin 😃
Begumhane Fatos_teke46 merak etme biter üstüne iştahını köreltecek şeyler ararsın ben yemeğin adını duymaya tahammül edemiyorum şimdi sabah gözümü açar açmaz ne yesem diye düşünüyorum
Fatos_teke46 Buketkucuk az önce marula peynir koyup yedim garip biraz ama nedense aklıma geldi bir an çiğköfte niyetine yedim 😂😂
Zynp63 Fatos_teke46 yok cnm ya kilo almamak için 2 lokma yedim gebe olmadan önce 12 kilo vermiştim kıızm 19 aylık şuan benimde 2 haftam kaldı doğuma 9 kiló aldım falza kilo almamak için dikkat ediyorjm
058elf Fatos_teke46 bende bu kadar yemezdim🙈 46 kiloydum hamile kaldığımda şimdii 53 doğuma kadar 60 üstü olur herhalde 🙄
Fatos_teke46 058elf yemek güzeldir eşimi geçtim nerdeyse yemek yeme konusunda mide bulantım olmasina rağmen sabah uyanmama rağmen aklıma tek gelen yemek 😁😂
Fatos_teke46 Zynp63 yaa maşallah çok az kalmış ins doğumunuz çok kolay geçer bir avazda kavuşursunuz inşallah 🙏🏻🙈😍😍😍
Fatos_teke46 tatlissannee bni tutmuyor 😢 özellikle şunu farkettim sabah bulantılarım fazla olmasın diye peynir yemedende yatmiyorm 🥰