egemommm Bademmmm ben ilk nst ye 30.haftamda girmiştim tansiyon probleminden dolayı gittiğimde nstye de bağlamşlardı, ama kendi doktorum 32.haftamda başladı
Bademmmm egemommm Anlıyorum peki tansiyonunuz nasıl seyretti peki doğum gerçekleşti mi henüz daha hamilemisiniz
Babyaren 32 haftalıkken başladı 10 günde veya haftada bir gidiyorum ve her gittiğimde nst ye bağlanıyorum. :)
egemommm Bademmmm 33.haftamdayım daha, tansiyonum bazen yükseliyor kontrol altında tutuyorum kendimi takip ediyorum yükseldikçe önlemimi baştan alayım diye, sanırım bazen heyecan ve panikten yükseliyor normalde tansiyon problemim yok
Babyaren Bademmmm bende burda nst ile ilgili post açmıştım bir çok kişi 32 haftalıkken başlamış fakat 35 36 da başlayanlarda var. Doktorunuz sizin için en uygun olanı seçecektir. 😌
Bademmmm mvdlrnr Burda ki arkadaşlar 32. Haftada dediler siz mi geç başladınız ben bilmiyorum da Bilgi almak istedim
Bademmmm egemommm benim de öyle hastane de ölçülürken aşırı panik yapıyorum ve çıkıyor birden idrar da protein kaçağına bakalım dendi sizin bakıldı mı
egemommm Bademmmm Evet bakıldı bir sürü test yapıldı bir sorun çıkmadı, ama bence benim hatamdı ve sonradan aklıma geldi, ben o günün öncesinde turşu yemiştim sabah kalkınca da ellerim yüzüm şişmişti öyle panik olmuştum
Bademmmm Peki nst nasıl olur yani bebek hareketlerini hissettin de bi düğme varmış ona basacak mısız iyi de bebek hiç hareket etmezse ne olacak
egemommm Bademmmm bende öyle düşünmüştüm ya hareket etmezse diye ama ediyo canım 🤗 hareket ettikçe düğmeye basmştm ekranda sarı çizgi çıkıyordu