Tazeanne95 Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti test yaptım silik 2. Çizgi çıktı. Gecen hafta da test yapmıştım belli belirsiz ikimci çizgi çıkmıştı. Sizce ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım yarın yaptırsam olur mu kanda çıkar mı sizce
miraclemomm Tazeanne95 eğer silik de olsa çıktıysa beta yükselmiştir zaten kesin, bence istediğiniz zaman yaptırabilirsin canım ☺️
ilaydarabiaoz Tazeanne95 benim adet günü testim silik çıktı kan verdim 76.5 çıktı hamişim vardı şimdi vermelisiniz öünkü iki gün sonra verip artışa bakılır sağlıklı veya sağlıksız olduğu anlaşılır ❤️❤️
tcasl Tazeanne95 evet ilk silik çıkıyo sonra belirginlesiyo ben 3. Günü kan verdim sizinde 3. Güne denk geliyo
ratatosk Tazeanne95 idrar testinde silik çizgi varsa kanda mutlaka çıkar önce kanda belli oluyor sonra idrar a geçiyor
Tazeanne95 ratatosk aa önce kanda belli oldugunu vilmiyodum🙈ay allahım yeni şeyler öğreniyorum çok heyecanlı😍
[silindi] Tazeanne95 çıkar tabi . benim 3 gün gecikti kan testi verdim beta hcg değerim 420 cıktı ve 4 haftalik hamileydim .
Tazeanne95 [silindi] ben ayın 15-16sı gibi test yapınca ikimci çizgi o kadar belirsizdi ki gözüme görünüyolar sandım ona dayanarak yaklaşık 1 haftalık falandır siye düşünüyoruö doğru mu tahmin ediyorum acaba
[silindi] Tazeanne95 bende test yaptigimda silik çizgi belirdi ama tabi gözle görülebilir şekilde belli ediyordu kendini . Bence sen kan testi ver sonuç pozitif çıkıcam inş. Hem en once kanda belli oluyor idrara daha geç geçiyor
Aysen3434 Tazeanne95 benim adetim 3 gün gecikince yaptım o kadarrr silikti ki zar zorgördüm gölge gibiydi. Kan verdim beta 68 çıktı yani epey küçüktü. Beta düzenli artış gösterdi (2günde en az yüzde 60 artması bekleniyor) kalp atışını duyduk benim son adet tarihime göre 8 haftalıktı ama dr 1 hafta geç yumurtlama olmuş dedi ve 7 haftalık dedi. Sanırım düşük betalarda geç yumurtlama oluyor. Senin adetin geçmişmiydi?
Aysen3434 Tazeanne95 tabiki de ver bence kesin hamilesin. 3 defa 2 şer gün arayla verdim düzenli artışı görmek adına. Sende öyle yaparsın. Sonuç 3000 lerdeyse de dr a gidersin. 3 4 bin altı kese görünmüyor çünkü. Folik asit kullanmıyorsan onu kullanmaya başlarsın. Hayırlı olsun
ylzsa Aysen3434 merhaba pazartesi 2440lardaydım cuma doktora gitmeli miyim sizce yoksa haftaya mı gidiyim ?