Yldzbebek canim ben 2 ay once dogum yaptim. Dogumdan hamilelikten ameliyathaneden deli gibi korkan biriyim. Bekarken anneme hamile kalmak icin bile psikologa gitmem lazim derdim. Sonra Allahim verdi bi sekilde gecti gitti. Ama dogum 🥺 korkulu ruyam. Dogum gecesine kadar kendimi hep sakinlestirdim gunumden once sancim suyum gelmesin diye. Kesinlikle sende oyle yap. Cunku psikolojik ne kadar kendini sikarsan o kadar dogumun hizlaniyor. Sezeryan gecesi sancilanip hastaneye giden cok hamile varmis. Neyse sezeryan olmadan son gecemde kesinlikle uyuyamadim. Esim gormeden devamlo agliyorum.. yuregim hop hop. Gitcem geri gelemicem saniyorum. En cok da kacamamaktam korkuyorum. Kacsamda yolda dogurcam yine dogurcam diyorum. Olum gibi birsey. Beynimde hep bu dusunceler var. Hatta dogum sabahi arabada giderken kardesime hic mi kacamam dedim. O kadar zor geliyor ki. Amaaaaaa 🥰 iyi haber. Bunlarin hepsi kuruntu yasamadigimiz icin ne yasicagimzii bilmedigimiz icin kafamizda urettigimiz senaryolar. Benim sana en buyuk tavsiyem herkesin nasil ki hamileligi farkliysa inan dogum hikayeside farkli. Kimseninkini dinleyip kendini uzme. Ben ameliyathaneye girene kadar hickira hickira agladim. Aneztezi uzmanina beni bayiltin nolur benim tansiyonum cikar sekerim duser dedim 😅 guldu bana adam. Tamam
sen sakin ol eger oyle birsey olursa hem sakinlestirici vurcam dedi. Ben tabi panik devamli doktor geldimi sondayi taktiniz mi soruyorum 🥰 megersem cokktan bitmis hersey. Biraz sonra bir bakiyorsun bebisinin sesi ♥️♥️♥️ Harika bir duygu. Hep korkardim bebegimi ameliyathanede gormekten. Ama en muhtesem duygu diyebilirim..
simdi sana tavsiyem kimseyi dinleme
ben 2. Gunu ayaklandim bebegimin altini aldim ustunu giydirdim. 15. Gunumde artik utumu yapiyordum. 20. Gunlukken yemegimi yapio evimi topluyordum. Dikisler de zorlamiyor oyle.
sadece doguma giderken yanina kesinlikle kayisi hosafi koy
basin agrir diye nescafe koy( benim hic _agrimadi)
Son hamis gunlerinin tadini cikar en onemisi bu
ve kesinlikle korkma bol bol dua et inan hersey cok guzel olucak.
🥰