Merve-1109 isilulusal 7+6 dan selamlarr sonuna geldik ama yetiştik 😂 hiç bulantım hiç bi belirtim yok zımba gibiyim küçüğümü de gördüm bu gün keyfim yerinde kızlar hepimizin kolay geçsin inşallah🙏🏻🌸🥰
Zeryam73 minikprensimmm123 hayır hemen hemen hiç yok gibi bazen endişeleniyorum 😀 niye olmuyor diye ama diger iki çocuğumda hep böyle düşündüm daha sonra 4ay başımı yastiktan kaldiramiyordum bakalım artık
minikprensimmm123 Esenburhan123 Evet canım o ağrılar bende de var bel ve kasık ağrısı doktorum bana bol bol su iç bel ağrını hafifletir dedi
minikprensimmm123 Berin İnşallah o risk Bi an önce biter canım bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🤲🤲
Berin minikprensimmm123 yok canım ikinci ilk bebegimi kaybettim maalesef. O yuzden endişeliyim. Insallah sorun olmadan sağlıkla kucağıma alırım🤲
minikprensimmm123 Berin Olmaz inşallah canım bende aynı sizin gibiyim en ufak Bi ağrıda bir şey olacak korkusuyla duruyorum iki gebeliktede 8 haftalıkken gelişimleri durdu şimdi önlem amaçlı oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum
Berin minikprensimmm123 inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Bende coraspin kullanıyorum birde progestan fitil