Zeynep_ayaz Sultan94 17+4 hic biseyden tiksinmedim 🤔 sigara kokusu hariç yemek hic ayirmam hersey yerim ama kilo almiyorum
Alyamm_ Sultan94 Tiksindiklerim: Taze soğan, patates kızartması, bamya, et yemekleri tavuk dahil, kabak ve biber dolması. Severek yediklerim: Vişne, vişneli herşey limon ☺️
MiniCooperAnne @Sultan94 Valla tiksindigim hic bir sey olmadi. Allah ne verdiyse yemeye devam ediyorum.😂
Emel61 Hiç bir şeyden tiksinmedim herşeyden yedim bu sene aşırı derece mandalina yedim meyve suyu çok içtim Cola bile içtim.. yazında üzüm yedim şükür hamileliği bitirdik son iki gün
Zehraah minikprensimmm123 al benden de okadar erik ve yaz meyveleri 4 gundur ruyam da üzum goeuyorum hic sevmem ama hahaha ilk asermem galiba
Emel61 Sultan94 Amin inşallah darısı bütün hamile lere inşallah isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah
msa06 Sultan94 asitli içecekler, çay kahve zararlı olunca geriye ayran ve meyve suyu kaldı. Meyve sularının da nasıl yapıldığını düşününce kusacak gibi oluyorum. Artık meyve suyu sıkacagina yüklendik. Çok meyve suyu(farklı kombinasyonlar) ve hergün değişik bi meyve çekiyor canım. Mesela şimdi bile sipariş verdik gelmesini bekliyoruz 😂
Melikegns Sultan94 bende seviyordum ama hamileliğin ilk başlarında içmeye çalışıyordum ama yok yani o bardaktaki hali aklıma gelince yine midem tuhaf oluyor🤢