DDT Sultan94 Hamileliğim boyunca pizza yedim. Hazır aldım, sipariş verdim, kendim yaptım… 😂 2.ayımdayken bir ara köfteden tiksinmiştim geçti sonra. Bir tek yumurta yemedim, 9 ay boyunca toplam 6-7 defa anca yemişimdir🤷🏼♀️
Beyzademiirrr Sultan94 en sevdiğim çikolata ce çilek yemeek 😆😍sucuk ve soğan yumurtadan çok tiksinmiştim 5. Ayıma kadar
Melek-akckaya21 metehaninannesiii aynn vlla bndede sarmsak sogan et balik suscuk bunlardan baya tiksiniyorum bunlarin olmadigi her yemegi yerim😀
Duyguderinderen En çok çay tatlı çikolata salça ve soğandan tiksindim ama hiç yemek istemediğim kadar pizza ve patates kızartması istiyor canım yiyorumda ve tost asitli gazoz çekiyor canım😀
Kubraylmz0 Patates kızartmasından ve Mısır’dan tiksinmiştim ilk aylar sonra geçti çok sıkıntı çekmedim öyle ayran içmek ve turşu yemek bana çok iyi geliyordu
Minikmucizembenimmm Şuan 7 haftalığım ve her şeyden tiksiniyorum diyebilirim 😭 sadece kiviyi severek yiyorum
Yektaa Minikmucizembenimmm benimde 7 hafta hic birsey yiyemiyorum bulantidan çubuk kraker kuru tost grissini ve beyaz leblebi yiyorum onlarda kg yapicak diye yememeye calisiyorum ac ac geziyorum 🤭
Sermec27 Sultan94 sadece tavuktan tiksindim onun dısında herseyi severek yiyorum ama abur cuburlar daha tatlı geliyor ama yine de cok tüketmiyorum abur cubur ayda 1 falan 🥰
havvaslan2907 Ben en çok kırmızı etten tiksindim asla ve asla ağzıma süremiyorum ilk zamanlar ananas çok severek yiyordum sonradan ondanda tiksin aşırı derece de ama en sevdiğim fırında 🥔 patates 😂
NazKtlu @Sultan94 İlk aylarda ceviz ve somon balığından tiksinmiştim çok yemeğe çalıştığım İçin 🙈 Ama hala Turşuyu çok severek yiyiyorum 🤤🥰
gvnesra1 Sultan94 tatlıyı çok yiyemiyorum muzu severdim yemek istemiyorum heran değişiyor ne isteyip ne istemediğim çilek elma churcill sıkılmış meyve suları seviyorum hamburgerr canım çok çekiyor bide :)
Fatos_teke46 Sultan94 sucuktan köfteden muzdan çaydan salcadan tiksindm ama en çokta çilek kivi ayva yemek istiyorum 😍😍😍
Tugcek33 Sultan94 balık yağı yüzünden balıktan tiksindim kokusunu geçtim, aklıma gelince bile kötü oluyorum🤮 en çok çilek yedim, zaten normalde de çok seviyordum🤣
Tuuba1 Tugcek33 Sultan94 kahveyi çok severdim tiksindim 🙄 tavuk ara ara et balık onlardan tiksindim. Turşuyu hayatımda tabak tabak yememiştim kavanozun dibini gördüm. Limon çok severek yedim .. Fazla tatlı değilde tuzlu ne hikmetse sarımsaklı yoğurt için deliricem nerdeyse. 15. Hafta erkek bebek bekliyorum . Cinsiyetle alakası olabilir 🤷🏻♀️❤️