Bilgesu Et tavuk köfte sucuk salam bunlardan çok tiksindim Diğerlerini azda olsa yiyorum ama tavuktan hala midem bulanıyor
Dilaraydin Canım çekip ne yediysem hepsinden tiksindim bazı annelerimiz tiksintisinin geçtiğini söylüyo bende şu âna kadar hiç öyle bişey olmadı aşırı mide bulantısı da cabası 😔
Nurselsolmaz metehaninannesiii aynen bende yumurta ve yogurt tavuk da kokmaya başladı bana öyle vücudum bile öyle kokuyormus gibi hissediyorum sürekli dus
[silindi] Ilk aylarda ceviz ve kirmizi etten tiksindim. Ama en cok ceviz, yemeye calistigim donem mide bulantilarim basladi sonra aylarca yiyemedim. 5. aydan sonra tekrar yemeye basladim. Hic yemedigim kadar eski kadar ve tursu yiyorum :)
Fadime_56 Minikpandam1 zaten kendi pisirdigin ne varsa tiksinirsin ama başkasının evindeki herşey sana o kadar güzel gelir ki mutfakta bulaşık birikmezse kokmuyo bnce
Minikpandam1 Fadime_56 hiç bılaşık yok ama kokuyormuş gibi geliyor buzdolabım bile kokuyor bana ama eşime ailem yok diyor
Sunay067 Sultan94 en cok cilek yiyorum🍓🍓🍓🥰😍😍😍 bolbol cilek yemek istiyorum (cikolata,wekerli yiyecekler canim cok istiyor)
Tgckrds Normalde çok sevmeme rağmen bir taze fasulyeden tiksindim sanırım. En çok muz, kaşar, pizza vs yedim galiba. Ama beni en şaşırtan sodadan normalde nefret ederdim günde bi tane içmesem boşluğa düşüyorum.
Reyhandmrl Sultan94 ben balığı çok severdim ama şimdi asla istemiyor canım. Soğan kokusu kızartma kokusu aşırı tiksine geliyor yemek istemiyorum.Daha çok zeytinyağlı sebze yemekleri salata tavuk ızgara bi de meyve seviyorum .
Esss94 Minikpandam1 ilk haftalar bende öyle olmuştum kendi mutfağıma giremiyodum çok midem bulamıyodu 9. Haftadan sonra falan geçti senin de öyle geçer inşallah merak etme üzülme oluyo böyle şeyler
AysDemir Sultan94 Tarhana çorbasından iğrendim😣 Ama limona aşırı aşık oldum ilk başlardan günde 2-3 yiyordum şimdi günde 1 tane yiyorum😋
Gulsah-yldrm23 Sultan94 Kokulu olan herşeyden tiskindim, tek yediğim şey ekmek bı tek o midemi bulandırmiyor en çok ekmeği seviyorum 😊
ecce_mommy Sultan94 çay dan çikolatadan tatli olan herşeyden tiksindim surekli yesilliklere limon skp yiyorum bide zeytin yesil zeytin siyah zeytin kahvaltilarda sadece bunlari yiyorum 6 haftaligim henuz
Hilalsny Sultan94 saka gibi ama ben hayatim boyunca asla sarimsak sevmedim ve yemedim. Hatta o kadar ki mesela yedigim bi sosun icinde sarimsak olsun onu net anlardim ve yemezdim. Ama hamile kaldigimdan beri nerdeyse sarimsaksiz yemek yemedim😂😂 cig cig yiyemiyorum hala ama konulabilecek her yemege sarimsak koyuyoruz 😂😂 sucuk salam cok severdim ama simdi kokusuna asla tahammul edemiyorum pismemis cig halinin kokusu bile beni rahatsiz ediyor. Gecenlerde esim dilimli sucuk almis yedikten sonra paketini guzelce sarip dolaba koymus ona ragmen öğüre öğure bi hal oldum 3 gun evi havalandirdim😂😂
archmom Sultan94 kuzu etinden çok tiksindim bir daha yiyebileceğimi asla sanmıyorum . Domates zeytin benim için yaşam sekli oldu 🥰