Htcozkn Sultan94 noodle çok sevmeme rağmen şuan ismini duyunca bile midem bulanıyor birde domatesden🤢
Msd26 Sultan94 soğan halkası hamburger hala yiyemiyorum. Ama eti cok seviyorum döner veya kavurma gibi😁
Esininanan Kesinlikle patates kizartmasi ve kofteden sogudumm kiymali hic bisey yiyemedim yiyemiyorumm
Talyaninannesi Sultan94 13. Haftamdayım. Her şeyden tiksiniyorum. Gün içinde peynir, ekmek, yoğurt yiyorum. Onlar bile keyifsiz. Yesem ayrı bulantı yemesem ayrı bulantı. Kaçıncı haftada geçiyor acaba?
EymenAli21 Fadime79_ bende bende aynısı türk kahvesi normalde çok severim ama hamilelikte tiksindim Nescafe hiç sevmem ama hamilelikte hergun icesim geliyor onu özellikle bu ayda oldu ama.icmiyorum hergun tabi bı iki kere içtim 21+3 deyim bu arqda,😊💙
EymenAli21 Sultan94 salam sosis🤮😷 sevdiğimde ekşili salata peynir çok fazla yiyorum bide tatlı olarakda çikolata 😋😋
Yektaa Minikmucizembenimmm benimde 7 hafta hic birsey yiyemiyorum bulantidan çubuk kraker kuru tost grissini ve beyaz leblebi yiyorum onlarda kg yapicak diye yememeye calisiyorum ac ac geziyorum 🤭
Minikmucizembenimmm Yektaa kiloyu düşünme bence ne yiyebiliyorsan yemelisin🤤 ben ilaç istedim artık midem de çok yanmaya başlamıştı
Bedriyesyn Kızlar merhaba daha tam kaç haftalık olduğumu bilmiyorum ama mide yanması yaşıyorum yeni kan verdim ne önerebilirsiniz